Gott Nytt År!

Hello cutiepies! Jag kommer inte uppdatera något mer under dagen, och det är förhoppningsvis ingen som sitter inne vid datorn en sån här dag ändå. Snart kommer det massa folk hit, så jag måste börja göra mig iordning. På kvällen kommer jag vara ute, och kommer väl hem någon gång imorgon bitti. Bloggar när jag vaknat imorgon, haha!

Kort och slarvigt inlägg, men jag är stressad. Gott Nytt År!


Årets sista onsdag

Hej hej! Tänkte bara tala om att jag lever, haha. Jag har haft fullt upp hela dagen, och har inte haft tillgång till någon dator. När vi kom tillbaka från IKANO stack jag direkt hem till Lollo, och runt 18.30 var vi ett gäng tjejer som åkte vi in till stan för att bowla. Vi hade verkligen jätteroligt! Det finns inget som muntrar upp en så mycket som att gå ut med sina vänner. Och jag förlorade faktiskt inte den här gången! I början gick det riktigt bra, men efter ett tag blev det som det brukar och klotet rullade ner i rännan precis innan det skulle träffa käglorna! Klotet hade helt klart något emot mig idag, hehe.

Jag letade faktiskt efter den där tröjan jag har sett på Carlings när jag var på IKANO, men nej. Den fanns inte där heller. Suck! Jag får hoppas att det dyker upp någon liknande till våren ♥ Jag köpte iallafall ett nytt nagellack inne på Åhléns, jag har aldrig provat det förut. Det är i en ganska matt rosa nyans, hoppas att det är fint! Mitt nagellack tar slut så himla fort, jag har så gott som alltid något sorts nagellack på naglarna nu förtiden, hehe.

Min mobil laddade ur helt idag, så just nu ligger den på laddning på rummet. Imorgon borde batteriet vara fullt igen, och då kommer lite bilder från kvällen ♥

Mot stan! (som vanligt, haha)

Godmorgon! Om ungefär en halvtimme åker vi iväg till IKANO, det här är femte dagen i rad som jag springer i affärer! Och ändå har jag inte köp mycket alls, haha. De har helt enkelt inte så mycket saker som faller mig i smaken.

Jag hittade ett bälte i min garderob nu på morgonen som jag bestämde mig för att ha idag. Jag har aldrig haft det förut, prislappen satt kvar! Haha. Jag hade glömt bort att jag ens hade ett bälte. Jag tänkte också inviga min nya cardigan idag, tillsammans med en svart topp och ett par leggings. Det är 15 minus ute idag, så vi får se om jag fryser ihjäl där ute i kylan, hehe.

Ses när jag kommer hem igen! ♥


Planer för morgondagen

Nu har jag bestämt mig, jag ska till IKANO imorgon för att leta efter den där supersnygga tröjan på Carlings. Jag måste ha den, haha! Men ja, troligtvis är den redan slutsåld där också. Den var ju trots allt på rean. Men har jag tur, så finns den där i rätt storlek! ♥

På eftermiddagen imorgon ska jag dra in till stan med tjejerna, vi ska fira Jessis födelsedag i bowlinghallen. Jag är verkligen sämst på bowling, haha! Men ja, förhoppningsvis kommer det vara roligt ändå, halva nöjet är ju att prata och garva tillsammans medans man spelar! ♥ Vi får se om jag hinner med ett morgoninlägg, annars bloggar jag när jag kommer hem från IKANO. Nu ska jag hoppa in i duschen, bye bye!


Ny cardigan från BikBok

Wohoo! Jag har lyckats! Efter otaliga svordomar, mycket tjurande och en hel del petande på mobilen har jag till slut lyckats föra över bilderna från mobilen till datorn. Jag har också försökt lägga in massa låtar från min gamla mobil till min nya, men minnet var fullt efter bara 6 låtar! Måste leta reda på mitt minneskort, jag vet att jag ska ha det någonstans på rummet. Hoppas bara att det passar till mobilen, annars får jag köpa ett nytt.

Jag tog bara en snabb bild i omklädningsrummet på BikBok, men här ser ni iallafall min nya cardigan som jag köpte idag! Jag kände att jag blev väldigt rosa där, haha. Jag har en svart tubtopp och ett vitt linne i garderoben här hemma som jag tror kommer passa bra till (inte samtidigt såklart, haha), och tillsammans med något halsband kan det nog bli jättesnyggt! ♥

Kostar 249 kronor och finns på BikBok ♥ Riktig söt!


Min mobil tycker inte om mig

Åh, vad arg jag blir! Nu har jag suttit hur länge som helst och försökt förstå hur man lägger över bilder från min nya mobil till datorn, men det funkar helt enkelt inte! Med min gamla mobil var det hur enkelt som helst. Men nej, med den här mobilen verkar det helt omöjligt. Pappa får väl ta en titt på det som vanligt, hehe.

Det var iallafall helt okej nere på stan idag, jag tryckte i mig en hel räkmacka (nästan iallafall, haha) och en rosa cardigan från BikBok följde med mig hem. Det fanns en jättefin vit tröja med vingar på ryggen på Carlings, men självklart fanns den bara kvar i Large. Min vanliga otur! Det värsta är att jag såg den redan i söndags, då den också fanns i mindre storlekar, men jag orkade inte titta närmare på den. Det ångrar jag verkligen nu, haha! Men förhoppningsvis kan jag åka ut till IKANO imorgon, och se om den finns på Carlings där ute.

Så fort min mobil slutar strejka kommer lite bilder! :)

Godnatt!

Nu tänkte jag dra på mig myskläder och sitta och peta lite på mobilen innan det är dags att sova ♥ Jag vill välkomna alla nya läsare också, hej hej! Besöksrekord idag, ni gör mig så glad! :)

Imorgon ska jag ta bussen in till stan vid 10.40, ska få välja ut min egen försenade födelsedagspresent! Mormor är med och betalar, hehe. Om jag hinner gör jag ett litet morgoninlägg, annars bloggar jag när jag är hemma igen!




Ny mobil!

Hej! Jag trodde aldrig att det skulle ta så här lång tid att leta efter en mobil, men nu är jag äntligen hemma igen! Och faktiskt, så följde en mobil med mig! Det är en rosa LG, en touch faktiskt. Just nu ligger den på laddning, men jag har hunnit pilla på den lite iallafall. Det var svårare med touch än vad jag trodde att det skulle vara, men man lär sig väl. Jag blev lite besviken på kameran, jag hade hoppats att den skulle vara bättre. Men den är åtminstonde klart mycket bättre än min gamla!

När den har laddat ett tag ska ni få se lite bilder ♥ Här nedanför är en bild från Google. Vad tycker ni? Om någon har/har haft en sån här mobil, LG KP500, får ni gärna skriva de bra/dåliga sidorna med den!

 


Mot stan!

Hello cutiepies! Jag ska snart sticka in till stan för att leta efter en ny mobil, ni vet ju hur mycket jag hatar min nuvarande Nokia. Förhoppningsvis ska jag hitta en med lite bättre kamera och som inte håller på och laggar hela tiden. Jag har funderat på en med touch, men jag vet inte riktigt om de är bättre än vanliga med knappar.

Jag har förresten blivit helt kär i mitt nya rosetthalsband, som jag fyndade på rean inne på BikBok! Jag har en känsla av att det kommer bli utslitet på mycket kort tid, haha! Men det är verkligen perfekt, passar till allt och är hur gulligt som helst ♥

 


Ännu ett munkhalsband!



Visst är det gulligt? Igår skrev jag ju om några munkhalsband jag hittat nere på stan, men det här halsbandet är ju helt klart snyggare är något av dem! Jag älskar den lilla rosetten ovanför munken ♥ Dock kostar det här mer än dubbelt så mycket, haha! Så det får bli någon av dem jag såg nere på stan istället, de duger också.

Halsbandet kostar 195 kronor och finns HÄR.

Födelsedagsfirande

Hello! Vi kom hem från stan för kanske en timme sen, vi har haft det jättemysigt! Vi satt på ett café i över två timmar och bara pratade. Det har hänt lite saker som jag inte tänker ta upp i bloggen, men vi har iallafall hunnit prata om nästan allt.

Jessi, Lollo, Lovisa och Helena envisades med att de skulle köpa presenter till mig och Evve, haha! Dock fick dem inte köpa för mer än 50 kronor, eftersom jag inte har gett något till dem när de har fyllt år. Men jag vet inte om de lyssnade på mig, hehe. Jag skulle gärna visa var jag fick för något, men min mobil dampar så jag kan inte ta några kort. Måste fixas!

Släkten kommer hit vid 17.30 för att fira, så jag kommer att vara upptagen resten av kvällen.



Helena och jag i somras ♥ Saknar det!


Munkhalsband



Hahaha, hur söta på en skala 1-10? Supergulliga! Det är två halsband med en munk på, finns att köpa på BikBok. Jag kunde dock inte bestämma mig när jag stod där i affären, vilken av dem jag ska ha. Den randiga, lite snyggare munken, eller den med strössel, som är mer "munkig"? Åh, beslutsångest!

Jag åker ner till stan runt 11.00 tillsammans med mina kompisar för att fira min och min systers födelsedag imorgon. Vi tänkte ta en fika och snacka lite skit, det gamla vanliga alltså! Hehe. Men då tänkte jag iallafall be om lite smakråd om munkhalsbanden ovan. Jag måste ha det, haha!

Vi får se om jag hinner uppdatera något imorgon innan jag sticker iväg, på morgonen ska jag ju fira lite med familjen och öppna paket! Nu tänkte jag sjunka ner i soffan framför någon bra film ♥


Fynden på mellandagsrean

Hello sunshines! Jag har varit hemma hos Helena hela eftermiddagen, vi har bl.a sett på Twilight för femtioelfte gången, haha! ♥ Tröttnar aldrig, Robert Pattinson är ju snygg! *suck*

Det var verkligen jättemycket folk nere på stan, vi var verkligen inte ensamma om att vilja fynda på rean! Folk trampade bokstavligt talat ner den stackars tjejen som öppnade dörrarna in till Gina Tricot, haha! Tyvärr hittade jag faktiskt inte kläder alls, det var inte riktigt min typ av kläder som reades ut. Däremot hittade jag ett halsband och ett armband, som jag är riktigt nöjd med! Speciellt halsbandet, älskar det ♥ Det var 50% rabatt på båda smyckena!

 

Nu ska jag ut och åka pulka med tjejerna i backen, haha! Hörs när jag kommer tillbaka!


Mot stan (mellandagsrea!)

Godmorgon! Jag hinner inte skriva något vettigt just nu, som vanligt är jag sen till bussen. Helena och jag drar iallafall in till stan för att shoppa på mellandsagsrean, så vi blir nog borta ett tag.

Hörs när vi kommer hem! ♥

Higher



Hej på er! Vi kom hem från mormor för ett tag sedan, och nu har jag hunnit duscha och städa lite. Mormor bjöd på så mycket mat så vi alla rullade därifrån när det var dags att åka hem, haha! Så fort vi hade ätit upp och hunnit smälta maten var det dags att äta igen. Hon bjöd på kex med någon jättegod ost på, dock kommer jag inte ihåg vad den heter. Mums!

Det har snöat så gott som hela dagen, det verkar som att det aldrig ska ta slut! Någon gång mitt på dagen började det regna lite, men efter ett tag snöade det igen. Om det är slask när Helena och jag är på stan imorgon kommer jag att vara riktigt sur, haha!

Och förresten, jag måste säga att vinnarlåten i årets Idol, Higher, faktiskt är riktigt bra. Första gången jag hörde den tyckte jag inte att den var något vidare, men ju mer jag lyssnar på den desto bättre tycker jag om den. Dock gjorde inte Calle låten så bra som Erik gör.

Jag har också börjat droga Calles Walking in Memphis. Jag kan inte riktigt avgöra om han sjunger den bättre än originalet, men bra är det!

 



Erik Grönwall - Higher



Calle Kristiansson - Walking in Memphis


"But I miss, screaming and fighting, kissing in the rain.."



Nu har jag precis gjort mig iordning, om 20 minuter ska vi iväg och hälsa på mormor. Vi ska försöka lära henne hur en DVD funkar, haha!

Här utanför snöar det ordentligt, trots att det börjar bli "varmt" ute, dvs. inga minusgrader. Jag hoppas att snön håller i sig ett tag till, Helena och jag ska på mellandagsrean imorgon och vi vill inte behöva springa runt i massa slask! Förhoppningsvis kan vi göra några riktiga fynd nere på stan ♥

Jag tror jag börjar bli beroende av Taylor Swift igen, precis som jag var i somras! Haha. Men låtarna är verkligen bra, texterna är fantastiska. Alla hennes låtar går på repeat här hemma, jag tror min familj snart kommer ta mobilen ifrån mig, hehe.





Idag är jag enkelt klädd i ett leopardfläckigt linne och jeans ♥


Då var julafton över!

Hej sötnosar! Här spelas Taylor Swift på högsta volym, och jag sitter och myser i min nya morgonrock som jag fick i julklapp, hur skön som helst! Lurvig och gosig, precis vad jag ville ha ♥

Vi kom nyss hem från min kusin Ida, där vi firade jul i år. Emanuel, hennes barn på bara några månader, är hur söt som helst! Han fick en gå-stol eller något sånt, som han verkligen älskade. Själv har jag fått pengar, en ridtur med mina släktingar, morgonrocken och påslakan i satin idag. Jag verkligen älskar såna påslakan, jag sover inte med "vanliga" lakan längre, haha!

Jag fyller ju om bara några dagar också, på söndag för att vara exakt, och då kommer släkten hem hit på besök. Mer paket, hihi! Nej, men det är faktiskt inte alls kul att fylla så nära jul, nu får man liksom alla släktbesök och alla paket på en gång. Det skulle vara roligare att ha det lite utspritt över hela året. Men det hade ju kunnat vara värre, det finns ju de som fyller på självaste julafton! T.ex Stephenie Meyer, författaren av Twilight-böckerna! Ett stort grattis till henne. Tack för att du har skrivit så underbara böcker!

Hoppas att ni har haft en lika bra julafton som jag! ♥ Tänk att den redan är över. Men nu har vi ju mellandagsrean att se fram emot! Jag kommer att bo nere på stan då, haha.






God Jul!







Hello cutiepies! God Jul på er! Wow, jag har inte riktigt fattat att det är julafton. Så här ser jag iallafall ut just nu, klänningen är från Young och jag har mina nya smycken. Vi ska alldeles strax åka iväg till min kusin och fira jul där. Hon har en liten bebis på ett halvår tror jag det där, hur söt som helst!

Jag har bråttom att komma iväg, jag uppdaterar när jag kommer hem någon gång ikväll. Det är ändå ingen som har tid att läsa bloggen idag, eller hur? ♥ Ha en bra julafton!


Taylor Swift

Minns ni i somras, när låten Love Story med Taylor Swift var så populär? Iallafall, det var då jag upptäckte hur otroligt duktig Taylor är. Jag laddade ner *host* ca 15 låtar till mobilen, och de är verkligen helt underbara. Jag gråter till låtar som Breathe och White Horse, på grund av de underbara/hemska/sorgliga texterna och för känslan i låtarna. De beskriver precis hur det känns, när någon river ut hjärtat på en och stampar på det. Jag trodde ingen kunde sätta den känslan i en låt, men hon lyckas. Så himla underbara ♥

Iallafall, det jag skulle komma fram till var att jag började lyssna igenom låtarna idag igen, jag har inte gjort det sen i somras. Och nu kommer alla minnen från sommaren tillbaka, fy fan vad jag saknar det ♥ Allt var så himla enkelt då, så ljust och så.. ja, enkelt.

Taylor är iallafall grymt duktig. Det är synd att det inte alls är så många som fattar hur bra hon faktiskt är, hon skulle kunna bli hur stor som helst om folk bara ger henne en chans.

Breathe - Taylor Swift









Årets gran

 

Hmpf. Det hade kunnat bli mycket bättre bilder om jag hade haft något annat än min mobil med 2.0 megapixel-kamera att ta kort med.

Iallafall, så här ser alltså årets gran ut! Min syster och jag har precis pyntat den, och den blev verkligen.. ful, haha! Pyntet är hur gammalt som helst, så vi kom fram till att vi måste skaffa nytt till nästa år. Men ja, det är iallafall en gran! Det känns som att vi är lite sena, klär granen dagen innan julafton? Hehe.

Jag är iallafall klar med alla julklappar, och det känns väldigt bra. Jag vet några stackare som fortfarande inte har köpt några.. Panik? Ja. Haha!


Jag <3 mina naglar

 

Nu har jag gjort mina naglar lite extra fina inför julafton! Det var jättesvårt att få en bra bild så att man ser dekorationerna ordentligt, men det blev inga bättre bilder än de ovan. Jag har iallafall gjort fransk manikyr, och satt på två små stenar på ringfingrets nagel och på tummen.

Jag fick inspirationen av Denise, vars blogg jag hittade för bara ett par dagar sen! Hon använder dock lösnaglar och går till salong, men jag tänkte att jag kan lika gärna göra det hemma med mina naturliga naglar. Och det blev jättebra ändå! ♥



Bild lånad från Denise


I min vackra vita vintervärld..



Haha, jag var alldeles för nyvaken, blek och osminkad för att synas här i bloggen.. Jag har trots allt gränser för vilka bilder jag lägger upp ;)

Jag kom hem från Lovisa för kanske 15 minuter sen, vi har haft jättekul! Vi var ett litet gäng på fem tjejer som sov hos henne inatt. Jag hade lyxen att sova på soffan, vilket betyder att ingen kan putta ner mig från madrassen. Jag hade glömt att stänga av alarmet på min mobil, så 6.45 vaknade vi alla av Mariah Careys All I want for christmas, hehe. Jag var iallafall inte den enda som hade glömt, efter ca tio minuter satte Jessis mobil också igång, haha!

Jag vaknade först av alla, så jag väckte de andra genom att ligga och stirra på dem. Ett hemskt sätt att vakna på, men riktigt roligt för den som väcker! Hehe.

Efter en snabb frukost sjöng vi ännu mera Singstar, tills det var dags för oss att dra. Några skulle till stan, men jag hade ingen lust att hänga med. Idag vill jag bara vara hemma och förbereda inför julafton. Mitt rum måste städas idag, så jag tänkte börja med det med en gång. Hörs senare! ♥



Här utanför ligger snön djup, vi har ungefär en decimeter med snö! Helt underbart att äntligen få en vit jul

Utgång

Hej sötnosar! Ikväll ska jag sova med tjejerna, vi måste ju fira jullovet! Om fem minuter ska jag vara på väg ut i snöstormen mot Lovisa och jag har inte ens börjat packa än. Lyckat, haha!

Vi sover väl antagligen till 11-12 någonting, så jag kommer inte kunna uppdatera på ett tag. Jag ska iallafall försöka komma hem ganska tidigt, jag har massor att göra inför julafton.

Väldigt kort och stressigt inlägg, men nu måste jag faktiskt börja packa haha! Hörs imorrn ♥




Made by me



Jag har gjort det själv. Aaaalldeles själv!

Visst är jag duktig? Haha. Jag har aldrig haft någon talang för det där med att slå in julklappar, men i år lyckades jag faktiskt riktigt bra. Man kan för en gångs skull se att det är ett paket, inte bara en stor knögglig pappersboll. Nästan.

Det värsta är att mamma tycker det är jätteviktigt hur paketen ser ut. Hon kan sitta och pyssla i flera timmar för att julklappen ska se bra ut. Förra året rev hon till och med av pappret från julklapparna jag hade slagit in och slog in dem själv. Hrmpf.

Smycken till jul



Det här var nog min sista shoppingrunda innan jul, imorgon har jag fullt upp att fixa mig inför julafton. Tänk, det är bara två dagar kvar nu! Helt sjukt.

Jag var ju inte helt nöjd med den tråkiga klänningen jag ska ha till jul, så förhoppningsvis kan lite accessoarer göra den lite roligare. Jag ville ha ett par stora örhängen (jag är inte så mycket för halsband), så de här blev perfekt. Nu när jag kom hem upptäckte jag att de var ganska tunga, men det ska nog funka ändå.

Ringarna var billiga, och lite lagom enkla. Jag kommer dock bara använda de silvriga, den svarta följde med på köpet. Jag tror det blir riktigt snyggt till fransk manikyr med nageldekorationer ♥


Julmys i stan

Hello! Nu har jag precis kommit hem från stan, det var jättemysigt. Som sagt åkte vi direkt efter skolan, så vi var där straxt efter 11.00. Jag passade på att lämna tillbaka tofflorna jag köpte i södags, jag bestämde mig för att vänta tills mellandagsrean och kanske göra ett fynd istället.

Det var jättefint pyntat i hela stan, och man fick verkligen julkänsla. Allra finast var det inne i gallerian, Gränden, där det var fullt av vackra ljusslingor överallt.

Det var så otroligt lång kö till Ming, så vi åt på en pizzeria istället. Så gott som alla vi kände var på stan och firade jullovet! Pizzerian var iallafall jättetrevlig. Det fanns stora fönster, så vi kunde se allt folk som passerade. Jag inspireras alltid av människor på stan, det finns alla möjliga typer!

Jessi skulle klippa sig vid 14.30, så under tiden drev vi bara runt. Vi flyttade runt mellan olika cafén, eftersom vi hela tiden blev utkörda haha! Jag köpte även ett par örhängen och ringar till julafton, jag visar senare ♥

Nu har Scrubs börjat, så jag kommer vara upptagen den närmaste timmen eller så. Hehe.


Julavslutning!

Godmorgon!

Wohoo! Idag är det julavslutning! Tänk att jag redan har gått ett halvår i åttan. Det är sjukt så fort tiden går. Nu lät jag som en gammal kärring, haha. Men det är sant, det känns som att det bara var några månader sen det var sommarlov.

Jag ska vara i skolan vid 8.30, och vid 9.00 börjar något som kallas för "Kärnashow". Alla klasser i högstadiet bidrar med ett nummer, och tack och lov behöver jag inte uppträda. Scenskräck? Ja. När showen är slut får vi veta våra betyg. Gosh, spännande ju! Jag vet iallafall att jag har VG i två ämnen, och sen antar jag att resten är massa G.

 

Vi får sluta redan runt 11.00, så jag tar bussen in till stan med ett par tjejer, och så ska vi käka luch på Ming. De har tjatat hur länge som helst om hur god maten är där, så det är väl lika bra att jag provar.Jag bloggar när jag kommer hem från stan igen ♥





Jag hinner inte ta några bättre bilder, jag är plötsligt sen haha! Idag har jag iallafall en svart-vit klännning, svarta leggings och en rosa tröja ♥


"So when you're near me, darling can't you hear me.."

 

 

Hello cutiepies! Nu har jag kommit hem, och har hunnit duscha och tvätta håret. Det är ju avslutning imorgon, och vem vill komma dit med smutsigt hår?

Iallafall, det var jättekul hemma hos Lovisa. Vi var inte så pepp i början, jag tror alla var lite trötta efter dagen. Men efter ett tag kom vi igång igen, och när vi sjunger så sjunger vi verkligen taket lyfter, haha! Jag tycker synd om den som sitter bredvid mig när vi kör, jag sjunger verkligen som en kratta. Men kul har vi!

Jag skulle ju ha fixat mina naglar idag, och göra dem lite extra fina inför avslutningen och jul och allt det där. Men nej, ikväll hade jag varken tid eller ork.



För några veckor sedan satt en söt liten blomma/snöflinga på min nagel


Planer för kvällen

Okej, jag erkänner. Jag fastnade framför Scrubs, igen, och jag har varken hunnit fixa mina naglar eller tvätta håret. Men jag hinner förhoppningsvis göra det lite senare ikväll. Det är så skönt nu att ha kvällarna lediga, att inte ha en massa läxor som måste göras!

Nu ska jag dra iväg till ett par tjejkompisar, jag misstänker att de har planerat Singstar igen. De är så glada nu för att jag sjunger tillsammans med dem, i vanliga fall avskyr jag att sjunga haha! Men det är faktiskt helt okej när vi alla tar i så mycket vi kan, så vi knappt hör oss själva.

Jag ska bara stoppa i mig lite mat, sen sticker jag. Hörs när jag kommer hem igen!


What if God was one of us?

Nu är jag hemma igen! Idag var våran sista dag med lektioner, imorgon har vi bara avslutning. Skönt! Vi fick också lite julfika, någon kladdig kaka och julmust. Är det bara jag som hatar julmust? Haha. Jag hällde ut halva flaskan.

Jag tänkte fixa mina naglar idag, göra lite fransk manikyr och kanske sätta på ett par dekorationer. Vi får se! Här har vi iallafall dagens låt: What if God was one of us. Helt underbar ♥



What if God was one of us - Alanis Morisette

If God had a name what would it be?
And would you call it to his face?
If you were faced with him in all his glory
what would you ask if you had just one question?

Yeah, Yeah, God is great
Yeah, Yeah, God is good
Yeah Yeah yeah yeah yeah

What if God was one of us?
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home

If God had a face
What would it look like?
And would you want to see
If seeing meant that you would have to believe
In things like heaven and Jesus and the saints
and all the Prophets

Yeah Yeah God is great
Yeah Yeah God is good
Yeah Yeah yeah yeah yeah

What if God was one of us?
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home
Just trying to make his way home
Back up to Heaven all alone
Nobody callin' on the phone
cept for the Pope maybe in Rome

Yeah Yeah God is great
Yeah Yeah God is good
Yeah Yeah yeah yeah

What if God was one of us?
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home
Like a holly Rolling Stone
Back up to Heaven all alone
Just trying to make his way home
Nobody callin' on the phone
'cept for the Pope maybe in Rome


Bad Monday





Godmorgon! Idag ser jag allmänt tråkig ut - svart tubtopp, svarta strumpbyxor och en grå cardigan. Det passar mitt humör idag, jag är inte alls pepp på att ge mig ut i snön och kylan bara för att klara av den näst sista skoldagen. Suck!

Ser ni mina örhängen? Jag tror jag köpte dem i sexan, och då använde jag dem nästan varje dag, haha ♥ Jag har verkligen saknat dem, jag hittade dem bara av en slump idag.

Nåja, nu har det iallafall slutat snöa. Då känns det inte lika hemskt att ge sig ut, hehe. Jag har ingen träning idag, så jag kan uppdatera när jag kommer hem. See ya!


Satinklänning med paljetter

 

Den här underbara klänningen i satin skulle jag gärna ha i min garderob! Den är dekorerad med paljetter och har en söt rosett på baksidan. Längden är perfekt, jag avskyr för långa klänningar.

Jag har ju redan köpt en klänning till jul, men egentligen är jag inte så nöjd med den. Kanske passar den bättre till nyår, och den vita ovan till jul? Den är svart, precis den färgen jag inte ville ha. Och lite lite för lång. Jag letade efter smycken när jag var nere på stan idag för att pimpa upp den lite, men de hade inte alls det jag letade efter. Jag vill ha söta smycken, och gärna något ingen annan har.

Klänningen ovan kostar iallafall 599 kronor och finns på HÄR.


Bloglovin'

Nu kan ni följa mig på Bloglovin'!

Följ min blogg med bloglovin


Julklappsinköpen är avklarade!

 

Tofflorna blev.. gröna? Haha. Den riktiga färgen ska vara klarröd. Jag tänker skylla allt på min usla Nokia ;)

Den bruna klumpen på bilden ska föreställa en inslagen badbomb med en klisterlapp på, som förklaring till vad det är. Det blev också lite godis till hundarna, nagellack till mig själv och ett par mysiga tofflor. Jag är riktigt nöjd, nu är jag klar med alla julklappar! ♥ Nu ska bara allt slås in också, suck...

Det var iallafall en väldigt mysig dag nere på stan. Vi hade riktigt inte koll på öppettiderna, och kom dit en timme för tidigt, haha. Vi traskade in på McDonalds och blev kompis med en kille i kassan där, riktigt rolig typ. Jag tror att han var nybörjare, han fick inte stopp på läskmaskinen och lyckades inte värma pommesen ordentligt. Hehe.

Det snöade faktiskt lite inne i stan, och det var tomtar precis överallt som satt på pallar och frös ihjäl. Stackarna, haha! Vi stötte på ett par pratglada killar också, sköna snubbar det där. Folk är visst väldigt sociala på söndagar.

Jag letade också efter ringen på BikBok, men de hade den inte. Det var vädligt synd, jag hade velat haft den på julafton. Men förhoppningsvis dyker den upp någon gång i mellandagarna ♥


Gårdagen





Gårdagen? Heter det så? Haha, iallafall, de här var de enda bilderna jag hann ta innan jag stack ut igår. Vi hade en tjejkväll hemma hos Lovisa, riktigt kul! Vi sjöng Singstar långt in på natten, det var därför jag inte uppdaterade när jag kom hem. Jag var helt slut, och vi alla var alldeles hesa när vi gick hem, haha!

Jag har varit nere på stan idag och köpt lite julklappar i sista minuten, visar snart!


Lördag

Hello cutiepies! Nu håller jag på att göra mig iordning, ska ut med tjejerna ikväll. Om jag hinner får ni lite bilder innan jag sticker iväg, annars dröjer det tills jag kommer hem igen ♥

Är det för kallt för att ha leggings ikväll? Kanske, vi har 18 minus här! Usch, så här kallt har vi inte haft förut. Men jag tror ändå att leggings är varmare än jeans.. Jag kan ju ha dubbla? Haha.

 

Nu ska jag dyka in i garderoben och leta fram lite kläder. Hörs senare!


Perfect ring



O-H-M-Y-G-O-S-H! Den här ringen är freaking amazing, den är precis vad jag vill ha! Jag såg en tjej med världens gulligaste lilla rosettring för några veckor sen, och sen dess har jag letat överallt efter något liknande. Den här ringen är egentligen inte alls vidare lik, men den är ändå helt perfekt! ♥ Jag kommer börja gråta om den inte passar mina fingrar.

Det var först när jag började leta som jag insåg att det knappt finns några rosettringar alls. Varför? De är ju hur söta som helst! Det fanns gott om örhängen och diadem, men inga ringar. Too bad!

Ringen kostar 49 kronor (!) och finns på BikBok


Bella's depression

Det här är ett klipp från New Moon, så ni som inte har sett filmen men tänker se den kan bara bläddra vidare :)

Det här är min absoluta favoritdel i filmen. Jag tycker att regissören gjorde den scenen väldigt bra. Det är så starkt i boken med de tomma sidorna, att man ser att hennes liv bara försvinner utan Edward. Så jag är glad att de lyckades göra scenen så bra, annars hade jag nog blivit besviken.

Låten, Possibility av Lykke Li, passar väldigt bra. Den gör hela scenen ännu starkare, och jag grät båda gångerna jag såg New Moon på bio ♥ En fruktansvärt känslosam scen, och jag älskar den.



Godmorgon!

För första gången på länge hinner jag med ett morgoninlägg, bra va? Haha, om sanningen ska fram så glömde jag bort att vi började 10 minuter senare idag, men det är ju bättre att gå upp för tidigt än för sent, eller hur?

Idag är det 6,7 minusgrader ute! Usch usch. Jag tog iallafall min mysiga stickade tröja (med irriterande men söta bollar som slänger hit och dit när jag går) och dubbla leggings. Förhoppningsvis ska jag inte frysa! Jag lyckas åtminstonde alltid sätta mig vid det enda fungerande elementet i klassrummet, hehe.

Men idag är det iallafall den sista riktiga skoldagen, så jag ska försöka anstränga mig lite extra. Eller så busar jag bara runt i korridoren med mina kompisar, hihi ♥

Vi hörs när jag kommer hem igen!

 


Supersöt klänning!



Me like! ♥ Den här klänningen är perfekt till sommaren, och kommer också funka i vår tillsammans med ett par strumpbyxor. Visst är den söt? Och den blev extra snygg med de stora armbanden till. Tänk den här klänningen tillsammans med mitt rosettdiadem. Hur gulligt som helst!

Jag tycker om kläder som sitter åt, så den här klänningen skulle jag gärna ha i min garderob ♥ Kostar 299 kronor och finns här.


Hej vinter!

Nu har jag precis kommit tillbaka från en snabb promenad med hundarna, det var svinkallt ute! Det har varit minusgrader hela dagen, och det har blåst runt massa snö så vi alla såg ut som snögubbar när vi skyndade mellan lektionerna.

Jag har ingen lust alls att ge mig ut i kylan igen, så jag stannar nog inne resten av dagen. Jag tryckt i mig alla lussebullar jag hade, så jag funderar på att fixa en kopp varm choklad. Känner mig fortfarande helt iskall! Jag undrar om det är lika kallt och snöigt i hela Sverige?



Idag var jag Ms. Black! Svart funkar alltid, snyggt och enkelt.


Lussebulle

..lussekatt, saffransbulle, whatever. Bilderna bjuder vi på.










Nybadad

 

 

Nu har jag precis lyckats ta mig upp ur badkaret (okej, jag har hunnit använda min väldoftande lotion också) och jag har satt mig på sängen med laptopen. Min hud luktar ganska konstigt just nu från konfettin, bilden ovan, som jag strödde i badvattnet. Små söta hjärtan, men dock luktade de inget vidare.

Jag provade också ett nytt schampoo, och jag kan säga att det inte var snällt möt ögonen. Det sved så jääkla mycket, jag satt och sköljde och gnuggade i säkert fem minuter för att få bort det haha! Sunsilk-någonting tror jag det hette. Men annars var det riktigt skönt med ett bad, jag sjöng med i musiken från mobilen och peelade kroppen. Och doftljusen gjorde ju det hela helt underbart! ♥



En glad Bunny direkt från badkaret! (Och svart under ögonen av smink, haha!)


Onsdag

Hejsan babes! Jag kom precis hem, usch vad kallt det är ute! Och det snöar fortfarande, tar det aldrig slut? Jag funderar på att ta ett varmt bad, och få använda mina doftljus igen. Lakrits och bubbelgumsdoft, underbart! Och det är ju extra mysigt nu när det är så kallt och snöigt ute.

Scrubs började precis. Är det bara jag som älskar serien? Haha. Tyvärr är det ju bara repriser som går nu på eftermiddagen.



Vi hörs när jag kommer upp från badet igen! ♥

Läcker kjol till nyår

 

Jag har börjat titta lite på kläder till nyår. Jag har inte direkt koll på vart jag ska vara på nyår, men som det ser ut nu har vi planerat att först äta hemma med lite kompisar (läs: mammas och pappas) och efter det drar jag ut med mina egna kompisar.

Iallafall, den här kjolen var riktigt snygg, och jag skulle absolut kunna tänka mig att ha den på nyår. Dock vet jag inte om den passar när jag är ute med mina vänner, så vi får se om det blir den eller inte. Men om det blir kjolen, skulle jag gärna ha de här klackarna till ♥

Kjolen kostar 299 kronor och kommer från Stylebystars.com


Snöänglar

Idag har jag och Helena varit ute och busat i snön, vi kände oss som 8 år igen! Vi hade snöbollskrig, slog kullerbyttor i snön och gjorde snöänglar. Folk tittade konstigt på oss, men vi låg dubbelvikta i snön och asgarvade. Efteråt var vi både helt genomblöta, men det var det värt!

Det har snöat hela dagen, mer eller mindre. Jag börjar fundera på om det någonsin kommer sluta, eller om vi till slut kommer ha snö ända upp till hakan, haha! Men nej, inte mig emot. Det blir ju aldrig någon riktig vinter här längre, förra året kom det knappt någon snö alls.


 

Snöänglar är som allra finast när de är två ♥


Snö och julklappsbekymmer

Hej sötnosar! Nu har jag tagit bort allt gammalt nagellack, usch så fult och slitet det var! Haha, i-landsproblem? Oh yes. Iallafall, här utanför ligger snön fortfarande kvar, och det har snöat lite lätt så gott som hela dagen. Det är kramsnö också, och jag är jätteglad ♥ Jag har verkligen längtat efter snön, det är ju faktiskt bara 10 dagar kvar till jul nu! Jag och Lovisa kastade snöbollar på allt som kom i vår väg när vi gick hem från skolan, hehe.

På söndag ska jag och Lollo dra iväg till stan för att göra några akuta julklappsinköp. Jag har fortfarande bara lyckats på ihop en julklapp. Och jag har verkligen inga ideér alls på vad jag ska köpa, men förhoppningsvis hittar jag något när jag väl är där. Det löser sig nog, i värsta fall får jag väl ge bort mitt hemska broderi jag håller på med i syslöjden, haha!



Bunny right now!


Berry crush



Jag måste bara tipsa om en body lotion, vid namn Berry crush. Jag fick den i julklapp förra året av en kompis, med tillhörande schampoo och tvål, men den har bara stått och samlat damm på mitt sminkbord. Men nu bestämde jag mig för att testa den igen, och jag hade helt glömt bort hur underbart den luktar! Doften håller också i sig ganska länge, vilket ger den ett extra plus ♥

Jag ger den 7/10 jordgubbar! Som sagt luktar den helt fantastisk, men huden blir egentligen inte så mycket mjukare. Visst kan man se en viss skillnad, men inte jättestor. Å andra sidan kommer den från HM, så man kan väl inte förvänta sig alldeles för mycket. Priset är också riktigt bra!


"Have I found you? Flightless bird"

Hej cutiepies! Just nu ligger jag raklång på min säng med laptopen på kudden och har absolut ingenting att blogga om. Den här låten går på repeat, och jag har hunnit trycka i mig två mindre godispåsar och en chokladkaka, min nya favorit. 

Är det bara jag som hatar söndagar? Det händer aldrig någonting, och man bara deppar inför den nya veckan. Men jag har iallafall gjort mig extra fräsch med peeling och hårinpackning, precis som jag brukar, och försöker peppa inför den sista riktiga veckan i skolan innan jullovet. Vi går tre dagar nästa vecka också, men då har vi knappt några lektioner. Skönt! ♥




Åh, jag kunde inte låta bli! Jag hittade min lurviga och urmysiga tomteluva i garderoben idag! ♥


Last Christmas

Jag slänger in en jullåt, bara för stämningens skull :) Är det bara jag som redan har börjat spela sönder alla jullåtar? Haha ♥



Last Christmas - Wham

Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, You gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special

Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, You gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special

Once bitten and twice shy
I keep my distance but you still catch my eye
Tell me baby do you recognise me?
Well it's been a year, it doesn't surprise me

(Happy Christmas!) I wrapped it up and sent it
With a note saying "I Love You" I meant it
Now I know what a fool I've been
But if you kissed me now I know you'd fool me again

Chorus

(Oooh. Oooh Baby)

A crowded room, friends with tired eyes
I'm hiding from you and your soul of ice
My God I thought you were someone to rely on
Me? I guess I was a shoulder to cry on
A face on a lover with a fire in his heart
A man undercover but you tore me apart
Oooh Oooh
Now I've found a real love you'll never fool me again

Chorus

A face on a lover with a fire in his heart
(Gave you my heart)
A man undercover but you tore me apart
Next year
I'll give it to someone, I'll give it to someone special
special
someone
someone
I'll give it to someone, I'll give it to someone special
who'll give me something in return
I'll give it to someone
hold my heart and watch it burn
I'll give it to someone, I'll give it to someone special
I've got you here to stay
I can love you for a day
I thought you were someone special
gave you my heart
I'll give it to someone, I'll give it to someone
last christmas I gave you my heart
you gave it away
I'll give it to someone, I'll give it to someone


Jag ser det snöar, jag ser det snöar..

Nu är marken täckt av ett tunt lager med snö här utanför, och det snöar fortfarande. Jag tycker verkligen att snö är jättemysigt, och det är lagom att den kommer såhär 12 dagar innan jul! Kan ni fatta, det är inte alls långt kvar till julafton! Hoppas att snön håller sig kvar, det finns inget bättre än att vakna en snöig julaftonsmorgon ♥

Hade min mobil haft en bättre kamera (eller om jag hade haft en digitalkamera) skulle jag gärna visat snön här i bloggen, för det är verkligen jättevackert. Men nej, har man en Nokia med 2 megapixel (!) får man klara sig utan bilder. Och jag har ju faktiskt ett eget litet snöfall här på bloggen för att skapa lite julstämning, hihi ♥


Rosetthalsband



Det här halsbandet är verkligen urgulligt! En stor rosett med massor av strass. Jag har redan tänkt ut vilka kläder jag skulle kunna ha det till, haha! Det här är verkligen ett smycke i min smak, så gulligt! ♥

Finns på BagsandFashion.com och kostar 129 kronor


"Look at your life through heaven's eyes"





Har ni sett? Jag är vaken innan 12! På en lördag! Helt otroligt, haha! Nej, men jag ska faktiskt iväg på träning snart, och ville hinna göra mig iordning i tid. Jag kommer i och för sig alltid sist, så mina kompisar är väl vana, men idag ska jag försöka vara där i tid. Jag är en så kallad tidsoptimist.

Jag bjuder på de väldigt osminkade bilderna ovan, haha!

Vi hörs när jag kommer hem igen, see ya! ♥


Agnes outfit

Agnes Carlsson, vinnaren av Idol 2005, besökte ju Idol nu ikväll och uppträdde med sin hit "Release me". Är det bara jag som fullkomligt älskar hennes outfit?

Toppen är helt fantastisk, och passar verkligen jättebra ihop med lacktightsen. Hon såg helt underbar ut! För att inte tala om hennes hår..



Bild: Aftonbladet


Julklapparna ingen vill ha

Är ni klara med julklapps-inköpen än?

Jag har listat några av de onödigaste och mest bisarra julklapparna någonsin. Finns det ens människor som är villiga att lägga pengar på dessa saker? Enda anledningen till att någon köper dessa saker måste ju vara för att få se mottagarens reaktion. Undrar vad mina kompisar skulle säga om jag gav dem till exempel tand-ringen nedan?



En ring med.. riktiga människotänder! Den är gjord av en designer som heter Polly van der Glas. Man kan ju undra varifrån hon får tänderna?


Vad sägs om ett par sandaler med metall-detektor? Om man har lust att ge sig ut och leta skatter måste de ju vara jättebra.. Eller inte.



Ett nytt ställ för köksknivarna? Undrar vad människan som designade den tänkte på?



Haha! Det här måste vara den fulaste datorväskan som finns! Själva tanken bakom väskan är att ingen ska tro att man har en dator med sig, utan bara bär runt på ett slitet paket från posten.



En fruktansvärt ful nötknäckare.



Jag hoppas verkligen inte att det var tänkt att man skulle äta dessa klubbor.. Inuti finns diverse insekter, och de är inte ens snygga till prydnad. Äckligt!



Och till sist, till den som har allt kan du köpa.. Ingenting! Förpackningen är helt tom. Den här måste ha tillverkats av någon med riktigt dålig humor.

 

Källa!


Flightless bird

Min fredagkväll blir inte alltför rolig, jag kommer bara vara hemma och ta det lugnt. Jag har laddat upp med en stor påse chips och läsk, och kommer troligtvis sjunka ner framför Twilight lite senare. Jag har redan sett den 10 gånger, men jag har fortfarande inte tröttnat. Haha!

Igår laddade jag ner hela Twilight soundtracket, och här är en av mina favoritlåtar ♥




Flightless bird - American Mouth


I was a quick wet boy, diving too deep for coins
All of your street light eyes wide on my plastic toys
Then when the cops closed the fair, I cut my long baby hair
Stole me a dog-eared map and called for you everywhere

Have I found you
Flightless bird, jealous, weeping or lost you, american mouth
Big pill looming

Now I'm a fat house cat
Nursing my sore blunt tongue
Watching the warm poison rats curl through the wide fence cracks
Pissing on magazine photos
Those fishing lures thrown in the cold
And clean blood of Christ mountain stream

Have I found you
Flightless bird, grounded, bleeding or lost you, american mouth
Big pill stuck going down


Fredag





Godmorgon cutiepies! Äntligen fredag, den här veckan har varit tuff med massor av prov. Idag lussar niorna i kyrkan så jag ska väl försöka hinna dit i tid för en gångs skull, haha!

Idag har jag på mig en svart tubtopp, en lång rosa tröja med söta glitterdetaljer på sidan (som inte syns i min dåliga cam) och svarta leggings till det!

Visst är rosetten gullig? ♥


Örhängen från Chique.se



Jag har hittat ett par riktigt snygga örhängen på chique.se! Jag älskar kristalldekorationerna längs med kanten, och själva hjärtat har en väldigt fin form. Örhängena är sex centimeter långa, vilket jag tycker är en ganska bra längd ♥

Örhängena kostar 149 kronor.


Nyshoppat







Jag var tvungen att sudda mitt ansikte på bilden i mitten.. Ni kan inte ana hur jag såg ut, haha! Det finns gränser för vad jag laddar upp i min stackars blogg ;)

Dagens inköp blev alltså en klänning från Young, ett rosettdiadem från Glitter och pumashorts från Stadium. Måste bara tala om hur mycket jag hatar pumashorts, men det var det enda jag hittade att ha till idrotten i skolan.

Vi får se om jag har klänningen till jul eller inte. Jag hade ju bestämt mig för att inte ha svart i år, men jag var bara tvungen att köpa den ♥ Den sitter perfekt, och förhoppningsvis kan jag piffa upp den med lite asseccoarer.

Och visst var rosettdiademet gulligt? ♥ Dagens klart bästa köp!


Hemma igen

Hej sötnosar! Jag kom nyss hem från stan, ska snart visa vad jag har köpt ♥ Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka tvätta bort massa glitter. Jag provade en klänning på Young, och nu är hela jag full av glitter haha!



Söt klänning från Cubus, den följde dock inte med hem. Hade den varit lite kortare hade den varit riktigt snygg!

Kostar 299 kronor.


Onsdag

Imorgon är det dags för julshopping igen! Jag har fortfarande inte fått ihop alla julklappar, och så ska jag försöka hitta en klänning till jul. Jag börjar nästan känna mig lite stressad.. Plötsligt är det ju knappt någon tid kvar alls till jul, och jag har massor kvar att göra!

Jag kommer inte hinna blogga något imorgon förräns på kvällen, eftersom jag sticker till stan direkt efter skolan. Om jag hinner blir det ett morgoninlägg :)



195 kronor på Cocoo.se. Hur fint som helst!


Marabou Sensation Youghurt Raspberry




Igår skrev jag ju lite omdömen om de senaste Marabou-chokladerna. Och när jag såg Marabous andra nyhet var jag ju tvungen att testa den också.

Och den här chokladen var verkligen supergod. De andra två sågade jag ju totalt, men den här får en stark 8/10! Smaken påminner om någon sorts glass, men jag kan inte komma på vilken det är. Hur som helst, en väldigt god choklad!

Dress for christmas

 

Den här klänningen är perfekt. Den är visserligen väldigt enkel, men jag tror att den kan bli väldigt snygg med rätt accessoarer. Tänk det här armbandet till, gärna ett par glittrande örhängen och till sist lite snygga nageldekorationer för att göra looken komplett.

Klänningen kostar 399 kronor och kommer från Stylebystars.com


Marabous nyheter

Är det någon mer än jag som har prövat på Marabou Vinter? Jag måste säga att jag blev lite besviken, jag trodde att den skulle smaka mycket bättre. Men nej, julkryddorna passade helt enkelt inte ihop med den annars så goda chokladen.

Jag har också smakat Marabou Sensation Toffee Walnut. Inget vidare den heller, jag tycker den var alldeles för söt och sliskig.



Kort sagt är Marabous nya choklader helt enkelt en besvikelse. De lät riktigt goda, men jag kommer inte köpa dem igen.


Never think



Never think - Robert Pattinson

I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate me
just never call me baby
Oh Love
just call me by my name

And oh, save your soul
save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
To tell you to hold off
You choose to hold on
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I'm coming out of this all wrong
She's standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
And before nothing can be done

'Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Hold on
hold on


Nageldekoration



Den här söta blomman/snöflingan satte jag dit på lillfingret igårkväll på båda händerna, men jag hann inte visa er då. Jag tycker det blev riktigt gulligt ♥

Jag har också målat fransk manikyr för att göra naglarna extra fina. I vanliga fall har jag ganska fläckiga nageltippar.

Mysset från Vivistyle.se



Det här setet ser väl hur mysigt ut som helst? ♥ Älskar benvärmarna och de små mysiga shortsen. Tycker det hela ser så gulligt ut, precis min stil! Kläderna finns i rosa, grå och beige, men själv skulle jag helst vilja ha de rosa.

Kostar 329 kronor och finns HÄR.

Nyheter från Cocoo.se!




Det har kommit in massor av spännande nyheter på Cocoo.se! Smyckena ovanför är mina egna favoriter ♥

1. Klassiskt armband med pärlor, 225 kronor

2. Supersöta hjärt-örhängen med gnistrande strass, 225 kronor

3. Söt ring i form av en rosett med silverglitter, 145 kronor

4. Supergullig bakelse med hallon, 245 kronor

5. Rosa rosetthårspänne, 125 kronor


Nu ger jag också mina söta läsare 15% rabatt på hela Cocoos sortiment! Perfekt till julhandeln, eller hur? Ange rabattkoden: godjul i kassan!


Söndag

Godmorgon! Nu står jag och gör frukost/brunch - pannkakor! Mums!

Idag kommer jag ha fullt upp med läxor. Betygen ska snart sättas, så jag har massor av arbeten att göra. Jag ska också prova min nya hårinpackning, men jordgubbsdoft, och om jag har tid ska jag prova nageldekorationerna! ♥

 



Yum yum!


Nageldekorationer

Har ni sett? Mamma har varit snäll och har köpt hem söta små nageldekorationer till mig! ♥ Hur spännande som helst, har inte prövat det förut. Jag har inte en aning om hur jag ska göra för att sätta fast dom på ett snyggt sätt, men det löser sig nog :)

Det fanns bland annat små stjärnor/snöflingor i, som jag tänkte prova nu lagom till jul. Jättegulligt! ♥


Lördag

Nu är jag hemma igen! New Moon var underbar, precis som förra gången. Och ja, jag grät den här gången också haha! Ni som fortfarande inte har sett den borde verkligen se den!

Efter filmen tog vi bussen hem och var ute ett tag, det är därför uppdateringen blev så sen. Vi rände runt lite på gatorna och var allmänt flummiga, men annars hände det inget speciellt. Michael Jackson gick på högsta volym hela kvällen.



Michael Jacksons "Man in the mirror", ett av hans uppträdande live. Jag tror inte riktigt att man kan fatta hur stor han var/är. Publiken tycks sträcka sig flera kilometer bort, och hans uppträdande innehåller så grymt mycket känsla. Jag får rysningar.

Dags för New Moon! (Igen)

Nu ska jag snart ta bussen in till stan, ska se New Moon som börjar klockan 18.45. Jag såg den på premärdagen, men jag var bara tvungen att se den igen. Den här gången drar jag med mig mina kompisar som fortfarande inte hunnit se filmen.

Inga bilder just nu, fick plötsligt väldigt bråttom! Haha. Hade tagit fel på busstiderna, så bussen går om 10 minuter. Great! Hör av mig när jag kommer hem igen ♥

Nattblogg

Klockan slog just om till midnatt, och på radion började precis Tears in heaven med Eric Clapton spelas. Jag sitter och tittar på julbelysningen i rummet och tänker alldeles för mycket.

Texten till den där sången är verkligen helt amazing. Jag gråter.


All I want for christmas is you

Den här låten har gått på repeat på min mobil så gott som hela dagen medans jag har fixat på rummet med ljusslingor och minigran ♥ Julkänsla på hög nivå!



All I want for christmas is you - Mariah Carey

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true...
All I want for Christmas is
You... yea yea

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
(and I) Don't care about presents
Underneath the Christmas tree
I don't need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won't make me happy
With a toy on Christmas day
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you...
You baby

Oh I won't ask for much this Christmas
I won't even wish for snow
(and I) I'm just gonna keep on waiting
Underneath the mistletoe
I won't make a list and send it
To the North Pole for Saint Nick
I won't even stay awake to
Hear those magic reindeer click
'Cause I just want you here tonight
Holding on to me so tight
What more can I do
Baby all I want for Christmas is you
You baby

All the lights are shining
So brightly everywhere (so brightly yea)
And the sound of children's
Laughter fills the air
And everyone is singing (oh yea)
I hear those sleigh bells ringing
Santa won't you bring me the one I really need -
won't you please bring my baby to me...

Oh I don't want a lot for Christmas
This is all I'm asking for
I just want to see baby
Standing right outside my door
Oh I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
Baby all I want for Christmas is
You (You) baby

All I want for Christmas is you baby...


Övernattning på flygplatser

Ni som flyger mycket vet säkert hur det är när flyget är försenat, och man är hur trött som helst. Men letar helt enkelt upp första bästa ställe att sova på.

Precis så har de här personerna gjort.





































Hähähää.

Källa!


Vivistyle.se

Jag har hittat massor av fina saker på Vivistyle.se! Kläderna och smyckena där är verkligen i min stil ♥ Hur fina som helst! Jag hittade bland annat armbandet och skorna nedanför. Något jag verkligen vill ha i julklapp!




Supergulligt pärlarmband med stor rosett, 169 kronor

 

Svarta stövlar med spänne och rosa undersida, 699 kronor


Torsdag

Godmorgon sötnosar! Jag är hemma idag också, känner mig fortfarande dålig. Men imrogon är det fredag, och då kan man ju inte vara sjuk ;) Nej, ska eventuellt iväg på en riktig tjejkväll, så ska se till att bli frisk.

Det är iskallt idag också, 6 minus ute! Men idag är himlen täckt av vit-grå moln, så kanske blir det snö lite senare?



 
 


Klänning från Nelly

Jag har suttit och letat runt lite efter en klänning till jul. I år vill jag ha något speciellt, gärna i en stark färg. Vit funkar också.

Förra året hade jag en svart klänning med lång gulddragkedja i ryggen. Först nu inser jag hur ful den är. Och svart? På jul? Nej. Det kan funka om det sitter en söt detalj på, men den klänningen var verkligen hur tråkig som helst.

Hur som helst, det enda jag har hittat nu är klänningen här nedanför, från Nelly. Men jag vet inte riktigt om den passar till jul, den känns snarare som något jag skulle vilja ha på nyår. Å andra sidan behöver jag ju en klänning till nyår också, så vi får se om jag klickar hem den.


Onsdag

Jag är sjuk.

Går och lägger mig igen.

Godnatt.


Perfekt rosa



Jag kan redan se det här lacket på mina naglar. Snälla tomten?

Finns HÄR.

Första december



Hello cutiepies! Idag är det första december! ♥ Helt otroligt, eller hur? Här är det minusgrader för första gången på länge. Jag trodde jag skulle frysa röven av mig när jag var ute, haha! Nej, men kanske får jag sluta springa runt med tunna strumpbyxor så här mitt i vintern.

Förresten, imorgon ska det komma snö här! Jag hoppas verkligen att det stämmer, jag börjar faktiskt längta lite efter snön :) Men framför allt hoppas jag att vi får en vit jul. Det finns inget mysigare! ♥

Den här låten vaknade jag till i morse förresten:



Det är helt klart en av dom bästa jullåtarna som finns! ♥


RSS 2.0