Harry Potter och fången från Azkaban

Hej sötnosar! Jag har varit iväg hela dagen, och har inte haft tillgång till dator. Nu verkar det iallafall äntligen som att bloggen fungerar som den ska! Den har inte stängt ner sig en enda gång idag, och bilder och kommentarer verkar funka fint.

Just nu ligger jag raklång på sängen och spelar Avril Lavigne, jag är helt slut och längtar efter något gott att äta. Jag vet att det ska ligga en chipspåse ute i skåpet i köket, ska granska den lite närmare.. ♥ Hehe. Jag tänker inte ge mig ut något mer idag iallafall, det är fortfarande 20 minus ute och hur mycket snö som helst! Nej, då håller jag mig hellre inne.

Jag har förresten läst ut den andra Harry Potter-boken, och har nu börjat på den tredje! Harry Potter och fången från Azkaban. Superbra bok den också! Jag vet inte riktigt om jag har någon favoritbok av Harry Potter-böckerna, men jag minns iallafall att jag grät som bara den när jag läste den sista boken, Harry Potter och dödsrelikerna, haha.

 

"Harry Potter och fången från Azkaban", och "Harry Potter och dödsrelikerna" ♥


Lördag ♥

Bloggen har krånglat hela dagen, jag har inte kunnat logga in alls. Suck! Det är tydligen något fel på servern, men jag har inte en aning om när det kommer fixa sig.

Jag har iallafall precis kommit hem från Helena, har träffat henne och Jessi nu under eftermiddagen och kvällen. Höll på att frysa ihjäl där ute, här är det 20 minus! Och massor av snö, så här mycket har vi inte haft på väldigt många år. Tycker det är riktigt mysigt, om det inte varit för att det är så jäääkla kallt! Haha.

Imorse var solen uppe för en gångs skull, så det var riktigt fint där ute. Anni var överlycklig, hon försvann nästan i snön, haha!









Glad hund! ♥


I AM SO BLOGGING THIS



I am so blogging this/halvdöd kanin med oläslig text i bakgrunden

Suddiga bilder i dålig kvalité, men det duger! Här har vi två tröjor jag fastnade för när Helena och jag var på stan igår! Cubus har hakat på bloggtrenden med en egen blogg-tröja, och t-shirten med kaninen var lite halvsöt. Tycker den svarta satt riktigt snyggt, och texten är ju så rätt den kan bli, haha.

Kanintröjan är i small, men skulle jag testat i XS skulle den ha suttit likadant som den svarta. Vet inte om jag riktigt kan bestämma mig för om den är söt eller ful, haha!

Båda kommer från Cubus och kostar 99 kronor styck.


Nytt hål i örat på G!

Förhoppningsvis kommer bloggen fungera bättre idag. Blogg.se har också ändrat lite på utseendet här i bloggen, och jag gillar det inte alls. Får väl hoppas att alla fel rättar till sig snart!


Idag har jag varit ute och busat i snön med Helena, Lollo, Lovisa och Evve. Snön nådde oss upp till midjan på vissa ställen, supermysigt! Iallafall de första minutrarna, innan snön fryser till på benen och man är blöt in på bara skinnet, haha! Har inga bilder från dagen, ingen av oss ville ta av vantarna för att ta kort. Det var verkligen svinkallt ute, haha!

Jag tänker förresten ta ett till hål i örat! Har redan ett på vänster och två på höger, men skulle vilja ha ett där uppe på örat, som på bilden. Hade tänkt ta det i höger också, annars ser det nog konstigt ut.. Först var mamma och pappa helt emot det, de tyckte inte ens om att jag gjorde ett andra hål på höger öra, men till slut gav de med sig.

Själv tycker jag det är riktigt snyggt! Tänker dock ha en "diamant", och inte en pärla i..


Problem med bloggen

Blogg.se krånglar massor, kan inte lägga upp bilder och skiten bara hänger sig hela tiden. Återkommer imorgon, och hoppas de har fixat felet då!


Sweet bow!

Jag är nyklippt! Känns jätteskönt, alla slitna toppar är borta. Annars är det ingen stor förändring, luggen är lite kortare och hela frisyren är jämnare. Jag har inte orkat ta några kort, eftersom det inte är så stor skillnad från förut. Men det kommer nog lite senare!

När både Helena och jag hade klippt oss gjorde vi en snabb shoppingrunda på stan. Nu har det kommit massor av söta rosetter överallt! Hittade ett par riktigt söta, korallfärgade rosetthårnålar inne på Glitter! 2-pack, 40 kronor. Supergulliga! Färgen piggar upp lite nu i snöstormen, och passar perfekt till sommaren ♥

Söt va? Superlätt att sätta fast tack vare hårnålen, och eftersom hårnålen är så liten är den lätt att gömma under håret!


Taylor Swift

Nu ska jag snart krypa i säng med Harry Potter-boken, läser halva nätterna numera, haha! Men det är värt att vara lite trött på mornarna, för böckerna är så grymt bra! Harry Potter-serien och Twilight-sagan är helt klart de bästa böckerna jag någonsin läst ♥

Här spelas just nu Our Song med Taylor Swift, helt underbar låt! Och för att inte tala om Taylor själv, herrejävlar vilket hår hon har! Jag skulle väldigt gärna byta hennes vackra svall mot mitt eget, trassel-lockiga hår. Allt på den människan är förresten perfekt: ögon, hy, läppar.. Och sångrösten!

Otroligt duktig (och vacker!) människa! ♥


Brännpunkt imorgon!

Hej sötnötar! Usch vilken dag. Slutade skolan alldeles för sent och har tagit hand om en kompis med kärleksbekymmer (därav den sena uppdateringen). Nu sitter jag iallafall här hemma med en ask After Eight och försöker koncentrera mig på läxorna, vilket inte går så bra, hehe.

Imorgon ska jag iallafall klippa mig, vilket jag verkligen ser fram emot! Helena och jag ska prova ett nytt ställe, Brännpunkt heter det. Spännande! Jag tänker klippa snedlugg och uppklippt, och allt det slitna ska bort. Jag har egentligen redan snedlugg, men den är så otroligt lång så det knappt märks. Ska bli skönt att fräscha upp håret lite!

Dags för duschen, vi hörs senare! ♥



Jag fastnar inte på bild idag, så slänger in en bild hårbollen som snusar så gott i min säng istället! ♥


Mumsiga tvålar!

 
 

Kakor, sushi, chokladdoppade jordgubbar och en hamburgare med pommes.. Mums? Nej, jag skulle då inte stoppa dessa i munnen, detta är faktiskt tvålar! Det är företaget med det udda, men kanske passande namnet "Dirty Ass Soaps" som har designat dessa ovanliga men väldigt kreativa tvålarna! Varför ha en vanlig, fyrkantig tvål när de kan vara så mycket gulligare? ♥

Själv skulle jag inte ha något emot jordgubbstvålarna, så söta! Men att tvätta sig med en kaka skulle ju inte vara helt fel det heller, haha. Synd att något liknande inte säljs i affärerna här i Sverige, det skulle ju vara mycket roligare med än sådan här tvål än en vanlig!

Källa!


Harry Potter nummer 2 och 3

Hej på er! Usel uppdatering idag, har stressat runt från skola till träning och inte haft tid till uppdatering. Nu ligger jag iallafall raklång på sängen med laptopen på kudden och lyssnar på We're in Heaven med Bryan Adams, lovely! ♥ Underbar låt med en underbar sångare.

Förresten, den andra och den tredje Harry Potter-boken kom idag! Håller som sagt på att läsa om hela serien, haha. Harry Potter och hemligheternas kammare och Harry Potter och fången från Azkaban. Väldigt bra båda två. Nu har jag något "lätt" att läsa på kvällarna, boknörd som jag är håller jag samtidigt på att läsa Breaking Dawn på engelska, som tar lite längre tid. Men det är det värt, tycker hela Twilight-sagan är helt underbar!

Nu ska jag börja lite på Hemligheternas kammare, haha. Så bra bok! ♥

 

Andra och tredje boken i Harry Potter-serien, otroligt bra båda två!


It's summer style!



Gina har en riktigt snygg vår/sommarkollektion! De ovanför är några av mina favoriter. Visst är zebralinnet snyggt? Lägg märke till den lilla dragkedjan på höger sida, ursnygg detalj ♥ Jag gillar toppen med svart mönster, och klänningar är ju ett måste på sommaren.

Är det för tidigt att börja shoppa till våren/sommaren redan nu? Tänker iallafall kika in på Gina och ta mig en titt på dessa nyheter inom de närmaste dagarna, haha. Superfina ju!

Toppen längst till vänster kostar 249 kronor, den vita klänningen 199 och zebralinnet 149 kronor! Kläderna finns på Gina Tricot.


Klippning på torsdag

Hello sunshines! Då har man överlevt ännu en måndag.. Usch, den segaste dagen i veckan. Nu är det iallafall inte alldeles för långt kvar till sportlovet, och efter lovet är det prao i två veckor. Spännande!

Helena och jag har bokat tid för klippning klockan 15.00 på torsdag, vi sticker dit direkt efter skolan. Ska bli skönt, mitt hår är alldeles för slitet och luggen alldeles för lång! Jag skulle vilja lägga i lite slingor i håret också, en aning mörkare. Vet dock inte hur det blir med det, haha.

Ett kort och stressat inlägg, jag är sen till träningen som vanligt, haha. Ses ikväll!



Mitt hår är egentligen lite ljusare i verkligheten, vet inte om jag skulle passa i mörkare hår. Men är så trött på min vanliga hårfärg, skulle vara kul med lite förändring!


Ännu mer Friis & Company

Nu har jag precis duschat, och ska snart göra mig iordning för att krypa ner i sängen. En söt läsare tipsade mig igår om en webbshop full med snygga saker, shopfriiscompany.com, så den håller jag på att kolla igenom just nu. De har en pågående vinterrea, så klicka in där för att se om ni kan göra några fynd ♥

Själv har jag hittat några snygga bälten, dock inte på rean. Men lika snygga för det! Den i mitten är nog favoriten ♥ Ni hittar bältena, och mycket mycket mer, på hemsidan!

Priset på bältena nedanför ligger mellan 259 och 539 kronor!


Hello cutiepies!

Jag har varit iväg hela dagen, och har inte hunnit uppdatera. Runt 11.00 åkte jag iväg till stan för att leta efter ett headset till mobilen, dock verkar det inte som att det finns något som passar min modell. Headsetet som följde med när jag köpte den är verkligen skitdåligt, så jag hoppas att jag kommer hitta ett nytt snart!

Nu tänkte jag ta tag i mitt stora berg med använda och oanvända kläder som ligger i rummet. Suck! Inte konstigt att jag knappt har några kläder i garderoben, när så gott som alla jag äger ligger utspridda i rummet, haha. Har också lite skolarbete som väntar, så jag kommer väl vara upptagen resten av eftermiddagen.

Lika bra att sätta igång direkt! See ya ♥

 





Bunny today! Jag missbrukar verkligen mina nya örhängen, haha. Ny favorit! ♥


Korallfärgad Friis & Company-väska

 


Min första tanke när jag såg den här väskan var: "Euw, ful" och bläddrade vidare. Men nu när jag har tittat ordentligt på den tycker jag att den är riktigt snygg! Först tyckte jag inte att färgerna passade ihop alls, men nu har jag ändrat mig. Tycker väskan är helt okej, och skulle gärna klicka hem den till sommaren! ♥

Väskan kan stängas med måde tryckknapp och dragkedja, vilket jag tycker är jättebra! Den har också ett fack med dragkedja, ett mindre utan, och ett mobilfack. Finns också fack på varje kortsida. Massor av förvaring alltså, perfekt!

Väskan kostar 599 kronor och kan köpas HÄR!


Lördagkväll

Hej sötnosar! Jag kom hem för ett tag sedan, jag har träffat släkten hela dagen och firat mormor som fyller år. Jag har också invigt min nya tröja från BikBok, och jag måste säga att jag verkligen trivs i den. Superskön!

Resten av kvällen kommer jag tillbringa med Harry Potter-boken och en skål med chips. Måste läsa ut eländet snart, haha! Jag har ingen ingen lust alls att ge mig ut och träffa någon, den här eviga vintern gör mig grymt opeppad och jag har bara lust att krypa ner under täcket igen. Det ska bli så himla skönt när sommaren kommer! Sommarlovet 2010 kommer bli den bästa någonsin, det känner jag på mig ♥

Nej, nu ska jag se klart på Robinson och trycka i mig chips. See ya! ♥


Planer för morgondagen

Nu tänkte jag snart krypa i säng, jag har en hel del att göra imorgon innan jag ska iväg med familjen. Mormor fyller år, så det blir nog lite mat hos henne, träffa släkten och så. Vi får se om jag hinner med något inlägg på förmiddagen, annars bloggar jag när vi kommer hem framåt kvällen! Vi åker ganska sent, vid 15.00, så vi blir nog borta ett tag.

Helena och jag har planerat att göra ännu en av våra supersnabba shoppingrundor snart igen. Hon är min bästa shoppingkompis, om man nu kan ha en sån ♥ Båda har ungefär samma smak, så vi går bara in i intressanta affärer och får alltid allt gjort i tid. Superbra! Nu är det klippning och som vanligt kläder som står höst på listan. Om någon frisörsalong har öppet på söndag, kommer vi åka ner redan då. Det är dock tveksamt, så det kanske blir någon gång nästa vecka :)

Nu väntar Harry Potter-boken på mig! Vi ses imorgon, godnatt


Rosa/grå tröja från BikBok

Hu, vad skönt det är med fredag! Är helt slut, och tänker tillbringa resten av kvällen i tv-soffan med en stor skål chips. Fredagsmys! ♥ Eftermiddagen har inte varit alldeles för händelserik, jag har mest slöat runt här hemma (och självklart läst i min älskade Harry Potter-bok, haha!). Jag har inga planer för ikväll heller, är som sagt alldeles för trött för att ge mig ut.

Just det, måste bara klaga lite. Kenza har köpt en likadan tröja som jag har funderat på. Wää! Nu kommer snart varenda en vara utsåld i affärerna! Suck. Men snygg är den! Skrev om tröjan för kanske en vecka sedan (kan läsas här), men måste säga en gång till att den är grymt skön! Finns också i grå/vit, men tycker själv att den grå/rosa är snyggare. Kommer inte ihåg exakt vad den kostade, men runt 250-300 kronor.

 

Bild till vänster lånad av Kenza. Bild till höger är min egen, tagen i BikBoks provrum


Utlottning av linnet "Galaxy"



Kommer ni ihåg när jag tipsade om Kan Dee's omröstning för ett tag sedan? Då ville hon veta om vi helst ville ha en rosa eller en gul variant av sitt populära linne "Galaxy". Och nu lottar hon ut ett linne i gult på sin blogg! (Bilden ovan) Visst är det snyggt? Blev helt kär direkt, haha! Perfekt till ett par slitna jeans i sommar.. ♥

Själv tycker jag att de allra flesta av Kan Dee's teckningar och kläder är jättefina, men "Galaxy" är min absoluta favorit. Tycker också att linnena är snyggast!

Ni kan själva vara med i utlottningen på hennes blogg, anmäl er HÄR!

 


Det är rosetter, det är rosa..



 

..det är precis vad jag vill ha! Haha, det här är precis min stil. Jag har hittat en ny favoritsida, kawaiidesign.se! Jag hade en läsare som klagade förut på att det är så mycket rosetter, but I like it! Tycker det är alldeles för få som bär rosetter. Det är ju så gulligt och feminint!

Jag försöker samla på mig så mycket rosetter som möjligt till sommaren, rosetter under våren och sommaren är ju ett måste! Jag funderar på att beställa hem någon av rosettklämmorna ovanför, eller varför inte det gulliga rosettdiademet? Armbandet tyckte jag var väldigt fint, men ändå så sött. Och allt är superbilligt!

Diademet kostar 59 kronor, det gröna rosetthårspännet 49 kronor, armbandet med rosa prickar 49 kronor och de två rosetthårspännena med prickar kostar 49 kronor (det är alltså tvåpack!). Allt kommer från kawaiidesign.se!


Fruktsallad på G!

Just nu sitter jag fastklistrad i soffan, jag är helt slut efter min första skoldag på nästan en vecka och tänker inte röra mig härifrån på ett bra tag. Eller jo, först ska jag nog göra lite fruktsallad. Hur gott som helst! Det påminner lite om sommaren tycker jag, när man kan sitta ute i gräset i shorts och linne med en står skål med frukter, hög musik och sina bästa kompisar. Åh, vad jag längtar!

Förresten, jag har hittat en ny sida med massor av söta smycken, kläder, accessoarer och allt möjligt gulligt man kan tänka sig! Jag ska snart visa upp lite favoriter!


Mitt nya beroende..?

Hej sötnosar! Jag orkade faktiskt traska iväg till skolan idag, vilken jag ångrade när jag väl var där. Jag är förkyld och hostar/snorar som bara den, inte trevligt alls! Tack och lov hade vi en kort dag idag, vi slutade redan 13.40. När jag kom hem slog jag mig ner på sängen med Harry Potter-boken, och har precis lyckats slita mig ifrån den. Böckerna är otroligt beroendeframkallande, men så grymt bra!

Jag kan inte sluta bläddra i den där språkrese-katalogen.. Jag vill utomlands nu! Tänk att bara sola och bada hela dagarna, träffa nya människor på engelskalektionerna, shoppa i affärer man aldrig har hört talas om förut, hitta nya favoritplagg till superlåga priser.. Underbart! ♥ Man kan ju drömma..

Nej, jag har inget intressantare att berätta, så jag ska återgå till Harry Potter-boken. See ya! ♥





Favorittröjan från NewYorker är på! Örhängena köpte jag på HM i måndags för bara 10 kronor, ett riktigt fynd!


Photoshop

Nu sitter jag här nyduschad, med rosa tånaglar och inpackning i håret. Jag får för mycket tid över när jag är sjuk, haha! Känner mig iallafall mycket fräschare, så jag kanske orkar pallra mig iväg till skolan imorgon. Förhoppningsvis ligger jag inte efter alldeles för mycket, jag har ju faktiskt varit duktig och jobbat en del här hemma! ♥

Nu ska ni få höra här: jag har äntligen skaffat photoshop! Jag frågade pappa om det, och det visade sig att han faktiskt kunde skaffa det åt mig. Jag är superglad! Dock har jag inte en aning om hur man gör någonting, haha. Jag vet inte ens hur man klistrar in bilder! Nåja, resten av kvällen kommer jag sitta och pyssla lite med programmet och förhoppningsvis lära mig ett och annat. Talk to you latero!



Spännande!


Språkresa?

Jag stannade hemma idag också, och har ägnat större delen av dagen till studier. Jag har också börjat på Harry Potter böckerna igen, bara jag som tycker de är otroligt bra? Jag läste alla när jag var runt 11 år, men eftersom det var ett tag sen har jag hunnit glömma bort vad de handlar om, hehe. Jättebra!

Åh, titta vad som kom med posten idag: reklam om språkresor! Jag blev grymt sugen på att åka efter att ha läst igenom häftet! Dock har jag aldrig varit på språkresa förut, och bara varit utomlands en gång. Men om jag lyckas få en kompis att hänga på? Det låter sjukt kul, lektioner halva dagen och sol, bad och shopping resten av dagen. Underbart! Jag ska höra med mina kompisar om de har varit på språkresa förut, lite hur det är och så. Men det låter superroligt!

Nu ska jag iväg på ett snabbt möte, bloggar när jag är hemma igen!

 


Söta rosettklämmor



Visst är de gulliga? ♥ Jag hittade massor av rosettklämmor på L8Nyberg.se, och de ovanför är mina favoriter. Jag älskar färgerna, perfekt till sommaren!

Jag har letat efter rosettklämmor/snoddar nere på stan, men det finns så gott som inga alls. Jag hittade en klämma på Gina Tricot, men den var väldigt ful och dyr, haha! Förhoppningsvis dyker det upp fler till våren/sommaren, annars blir det att beställa från nätet! Några måste jag ju ha, de är så himla söta ♥

Klämmorna kostar 45 kronor styck, och kan köpas HÄR. Finns i fler färger än de på bilden!


Prao vecka 9-10!

Hello cutiepies! Idag har jag åkt iväg till en djuraffär som heter 4 tassar och skrivit på lite papper. Jag ska praoa där vecka 9-10, ska bli jättespännande! De har alla möjliga djur där, och affären är ganska stor. Dock var tjejen jag pratade med ganska otrevlig, får hoppas att min handledare är bättre. Ska ju trots allt stå ut där i två veckor!

Jag måste bara tacka för alla gulliga kommentarer om min nya tröja! När jag kom hem med den blev jag faktiskt tveksam om jag skulle lämna tillbaka den eller inte, visste inte om ryggen var för.. utstickande. Jag har, som säkert många andra, ganska dåligt självförtroende när det gäller att våga prova nya saker. Jag brukar inte ha så "annorlunda" kläder, och ingen i skolan har haft en liknande tröja. Men ja, någon måste ju vara den första! Tack så mycket igen för era komplimanger, tröjan komer stanna kvar här hemma! ♥

 


Studiedag #2

Godmorgon!

Jag har studiedag idag också, skönt med två på raken! Det behövde jag verkligen, jag är fortfarande inte frisk och känner mig inte ett dugg bättre. Usch! Förhoppningsvis kommer jag vara lite piggare imorgon när skolan börjar, det känns som att jag ligger efter i det mesta och vill gärna jobba ikapp.

Dagen kommer att spenderas här hemma tillsammans med lite läxor, jag har ett prov och ett förhör på torsdag som det är viktigt att jag lyckas bra i. Runt 16.00 sticker jag iväg på träning, och är hemma runt 17.00 igen.

Nej, det är väl lika bra att ta tag i läxorna med en gång. Hörs senare!



Bilden bjuder vi på, en osminkad, sjuk och sliten Bunny!


Ny tröja!

Just nu sitter jag här nyduschad och fräsch, har varit iväg på träning hela kvällen. Inte bra när man är sjuk, jag vet. Men jag lever fortfarande! Vi har studiedag imorgon också, så då ska jag sova ut ordentligt och förhoppningsvis må lite bättre när jag ska tillbaka till skolan på onsdag.

Här nedanför har vi iallafall tröjan som jag köpte idag! Jag tänkte direkt på tröjan som jag skrev om för några dagar sedan, så jag kunde inte låta bli att köpa den ♥ Kanske är det banden/snörena på ryggen som gör att jag tycker de är lika..? Haha, snygg är den iallafall!

Jag kommer använda den när det blir lite varmare ute och man inte behöver ha något över. Ryggen måste ju synas! Den kostade 150 kronor på BikBok ♥




Hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Det var knappt något folk alls nere på stan, skönt! Men usch vad det snöade, alla vi mötte såg ut som snögubbar haha! Jag hade inte så mycket pengar med mig, men en tröja och ett par örhängen följde med iallafall. Visar snart! ♥

På bilden nedan är det en.. cupcake-klänning! Haha, visst är den gullig? Gillade dragkedjan, men jag skulle nog inte kunna visa mig i den. Söt iallafall! På bilden bredvid är en superskön tröja, tyckte den var ganska snygg med var lite osäker, så den fick stanna kvar i affären. Kanske köper den senare?

 

Klänningen kommer från Monki och tröjan från BikBok!


Mot stan!

Hej sötnosar! Idag har vi studiedag, så Helena och jag sticker alldeles strax iväg på en snabb shoppingrunda! Vi är uppe så tidigt för att slippa all trängsel, halva skolan kommer nog vara där! Iallafall tjejerna, haha.

Det snöar lite ute idag, usch. Hoppas vi inte blir blöta, mitt hår kommer locka till sig så jag ser ut som en pudel, hehe. Och jag är fortfarande inte frisk, men jag kan ju inte ligga hemma hela dagarna nu när vi faktiskt har två studiedagar i rad! ♥

Nu måste jag springa till bussen! Ses när jag kommer hem igen!





Bunny today! Jag älskar min rosa cardigan, hur söt som helst. Kommer från BikBok!


Jag har sett Avatar!

Hej sötnosar! Gud, vad skönt det är att vara hemma igen! Jag är helt slut, haha. Jag har ju som sagt inte träffat folk eller varit ute överhuvudtaget på två dagar. Det har iallafall varit kul ikväll, bortsett från att jag fortfarande är väldigt täppt och knappt kan andas eller prata ordentligt, haha.

Vi såg alltså Avatar, och jag tycker filmen var helt okej. Inte sådär fantastisk som alla säger, i början var den ganska seg. Men mot slutet, shit vad underbar den var ♥ Jag måste bara säga att när man gick ut från bion kändes det väldigt konstigt, hela världen såg så.. tråkig ut efter att man hade suttit och levt sig in i avatarernas värld (Pandora), haha.

Men jag tycker ändå att filmen helt klart är sevärd! Och det är en sån där film man bara måste se på bio ♥



Mitt eget betyg för filmen är 4/5!


Bråttom bråttom!

O shit, nu är jag sen som vanligt haha. Men nu drar jag till Helena, och vid 17.00 tar vi bussen in till stan för att se Avatar. Jag kommer inte hinna blogga något mer, så vi ses när jag kommer hem igen! ♥

Avatar ikväll!

Hello cutiepies! Jag är fortfarande inte frisk, men ikväll ska jag iallafall ut med tjejerna och se Avatar på bio! Får hoppas att det piggar upp mig lite iallafall. Jag ska nog snart göra mig iordning, vi ska träffas en stund innan vi tar bussen ner till stan. Filmen börjar 18.00, så vi tar bussen 17.00.

Nu ska jag fixa lite lunch, och sen klä på mig. Jag har inte haft riktiga kläder på mig på 2 dagar, har bara segat runt här hemma i en mysdress, haha. Det ska bli skönt att komma ut lite iallafall, jag har inte träffat kompisar på ett par dagar och kommer vara hypersocial idag, hehe.

Förresten, vem var det som spammade min blogg igår? Ser ut som att någon har suttit och tryckt på f5 i typ en kvart, haha.



93 sidvisningar, men bara 35 unika besökare..?


Tröja från Melba.se



Mhm.. Me like! Den här tröjan är sådär lagom slapp och mysig, men ändå så snygg! Jag älskar verkligen snörningen i ryggen, den ger hela tröjan ett lyft ♥ Jag vet att den fanns en t-shirt på Monki i somras med liknande rygg, men jag hann aldrig få tag i någon. Den här tröjan är iallafall minst lika snygg!

Tröjan kostar 369 kronor och finns på Melba.se!


Get Over It

Här har ni en väldigt bra låt: Get Over It, med Avril Lavigne som just nu går på repeat här hemma ♥ Jag lyssnade mycket på henne för några år sedan, och nu har jag börjat igen. Hon är en sjukt bra sångerska, och hennes låtar är grymma.

Det är inte den riktiga musikvideon, utan det är flera musikvideor från flera av hennes låtar som har blivit ihopklippta till en. Men jag tog med den ändå, bara för att jag tycker Avril är en så grymt vacker människa :)



Get Over It - Avril Lavigne


Eclipse - check!

Godmorgon!

Jag vaknade faktiskt ganska tidigt idag, har säkert med att göra att jag är sjuk.. Usch. Jag ska iallafall snart göra lunch, jag hade ingen matlust alls när jag vaknade men nu är jag hungrig. Resten av dagen kommer jag spendera här hemma, antingen i soffan eller i sängen och försöka bli frisk så fort som möjligt. Inte kul att sitta och hosta i biosalongen imorgon! Men ja, jag kommer gå ändå, haha. Stackars alla andra som kommer sitta där tillsammans med mig, hehe.

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv: Igårkväll läste jag ut Eclipse, och idag tänkte jag börja på Breaking Dawn! Det är första gången jag läser på engelska, och det har faktiskt gått mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra! Kan vara för att själva böckerna är så bra också, haha.



Har du läst Twilight-böckerna? Vad tycker du om dem, bra/dåliga?


Favoriter från BikBoks vårkollektion!

 

 

Jag älskar BikBoks smyckeskollektion inför våren 2010! Mycket rosetter och allmänt söta smycken. Perfekt! De ovanför är mina favoriter. Den rosa lilla ringen är ju hur söt som helst! BikBok hade en ännu snyggare ring förut, men tyvärr såldes de inte i affärerna här hemma. Verkligen synd! Får bara hoppas att den här rosa ringen kommer ut istället. Kostar bara 39 kronor!

Örhängena är också riktigt gulliga, och jag gillar det enkla, svarta rosettarmbandet i plast. Halsbandet vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om.. Lite ful-söt! Men det kostar bara 39 kronor, så om jag får syn på det i affärerna kommer jag köpa det ♥

Armbandet och örhängena kostar 49 kronor, och halsbandet och ringen kostar 39 kronor. Allt finns på BikBok!


Avatar på söndag!

Hej på er!

Jag är fortfarande sjuk, och har mest legat i soffan framför tv:n hela dagen. Det kan vara skönt att vara hemma någon dag, men nu vill jag bli frisk! Hela helgen försvinner ju, usch.

Jessi och Helena har iallafall bestämt sig för att dra med mig på Avatar på söndag, så jag får se till att bli frisk innan dess. Jag har hört att den ska vara jättebra, stämmer det? Jag har inte riktigt koll på handlingen, men många av mina kompisar har sett den och sagt att den var fantastisk. Det ska iallafall bli spännande att se den!



Det kostade cirka 237 miljoner dollar att göra filmen, och Avatar hamnade därmed på fjärde plats på listan över de dyraste filmerna genom tiderna. "Pirates of the Caribbean - Vid världens ände" toppar listan med cirka 300 miljoner dollar i produktionskostnad.


SJUK

Hej sötnosar! Usel uppdatering idag, jag är nämligen sjuk och har inte haft ork att sätta mig vid datorn. Jag gick iallafall till skolan idag, men det är tveksamt om jag orkar pallra mig iväg imorgon.. 

Har alltså inget kul att skriva om, så vi ses imorgon! Nu ska jag ta mig tillbaka till sängen.. Have sweet dreams! ♥


Rosettsnoddar





Hur söta är inte dessa? Perfekt för att piffa upp en vanlig outfit, eller bara som en gullig accessoar tillsammans med en topp och shorts på sommaren ♥ Åh, vill ha! Jag har redan ett litet rosettdiadem här hemma, men jag skulle gärna ha dessa hårsnoddar! Känns mycket enklare, och så gulligt!

Jag tyckte bäst om den rosa och den silvriga, urgulliga och passar till allt! Och de är billiga! Jag hade tänkt mig att de skulle kosta mycket mer, men de kostar bara 99 kronor på Melba.se. Underbart!


Lill-lördag!

Hej hej! Nu är jag hemma igen, förlåt för det slarviga inlägget imorse haha! Var väldigt stressad, som ni kanske märkte.

Hoppas ni har haft en bra onsdag! Mitt-i-veckan-dagen.. Och våran längsta skoldag! Usch usch. Jag håller dessutom på att bli sjuk, har jätteont i halsen så jag stod över idrotten idag. Men det var bara skönt, idrott är mitt värsta ämne!

Just nu sitter jag iallafall här hemma och lyssnar på Avril Lavigne. Hon är verkligen bra, gillar hennes låtar skarpt! Häftig tjej, haha. Jag tänkte snart leta reda på en chokladkaka som jag vet ska ligga gömd någonstans. Lollo och jag har pluggat mycket bättre än vad vi brukar göra, så jag har förtjänat den.. ♥ Hehe

 





Bunny today! Den rosa tröjan har blivit en favorit, kommer från NewYorker ♥


Godmorgon!

Just nu är jag väldigt stressad, som vanligt. Haha! Men ja, så blir det när man behöver ungefär en timme för att bli klar.

Jag tänkte iallafall tala om att jag sticker hem till Lollo efter skolan, vi har bestämt oss för att försöka göra klart vårat hemkunskapsarbete. Vi får se hur det går, ingen av oss är så bra på att koncentrera oss, haha.

Hoppas att ni får en bra dag! Nu måste jag sticka iväg, hörs senare! ♥


Denise's skor!

Hej hej! Har inget speciellt att säga, jag är hemma nu iallfall och ska snart rota fram lite glass ur frysen. Trots att det är så kallt ute kan jag inte låta bli, haha!

Vad tycker ni om de här snyggingarna då? I love them! ♥ Det var liksom kärlek vid första ögonkastet, haha. Ägaren till dessa skor, Denise, säljer ut dem på sin blogg! Självklart kunde jag inte låta bli att lägga ett bud, och det låter som att de kan bli mina för 400 kronor nu om ingen annan lägger över mig. Underbart!

Skorna är i storlek 38, dock måste jag bara fråga henne hur de sitter. I vissa skor behöver jag nämligen 39, och i vissa kan jag till och med ha 37. Svårt det där! Men jag hoppas att det är en ganska stor 38, då kommer de nog sitta perfekt! :)



Bild lånad från Denise's blogg


Stressad!

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag hade jättesvårt att komma upp ur sängen imorse, haha.

Det är 15 minus här idag! Jag är verkligen inte gjord för svenska vintrar, jag blir bara seg och håller på att frysa ihjäl. Det här är väl den kallaste vintern på sju år, eller vad är det dom säger? Jag kan iallafall inte minnas när det var såhär kallt senast.. Det brukar ju snarare vara slask ute såhär dags!

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg, jag börjar få bråttom till skolan, hehe. Jag ska på träning senare på eftermiddagen, så jag bloggar nog inte mer förräns ikväll. See ya! ♥



Ja, jag måste hålla i min lugg för att den inte ska ramla ner i ögonen på mig.. Haha! Måste klippa mig snart, kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist..

"When you see my face, hope it gives you hell, hope it gives you hell.."

 


Nu har jag varit hemma ett tag, jag har hunnit duscha, äta och lite sådär. Jag är helt slut! Det är verkligen en stor omställning att gå upp kvart i sju på morgonen, när jag har sovit till halv ett under jullovet! Haha. Nåja, man vänjer sig väl efter ett tag..

Iallafall, det jag egentligen tänkte skriva om är den här låten: Gives you hell av The All-American Rejects! Den får mig på bra humör, och jag känner verkligen att jag inte behöver alla de där skithögarna som sviker och sårar en hela tiden. Den får en att känna sig så himla bra, haha. Älskar den ♥ Slänger in musikvideon också, bara för att den är så himla härlig!


Längtar efter sommaren..

Hello cutiepies! Usch, jag hatar verkligen måndagar. Det är ju en hel vecka kvar tills nästa helg! Om jag hinner tänker jag iallafall dra ner till stan med en kompis nu i veckan, det muntrar alltid upp i vinterkylan!

Jag börjar bli riktigt trött på all snö, men det var inte så kallt idag iallafall. Bara 10 minus. Hmpf. Vi hade den kallaste dagen sen 1947 här i Malmslätt i lördags, då vi var nere på -27,6. Iskallt! Hur kallt har det varit som kallast hos er? Just nu längtar jag bara till sommaren.. Tänk att kunna gå till skolan i bara shorts och linne! ♥ Jaja.. Förhoppningsvis kommer sommaren vara här på nolltid :) Man kan ju alltid drömma..

Nu sticker jag iväg på träning! Kommer hem runt 21.00, ses då!




Perfect bag



Mmm.. Me like! ♥ Den här snygga väskan passar perfekt för en dag på stan! Lite lagom "slapp" och "pösig", och jag gillar spännet. Gulddetaljer är så snyggt! Den har också två innerfickor, varav en av dem har en dragkedja. Perfekt för småmynt och mobilen!

Just nu har jag ingen väska jag trivs med. Min favorit gick sönder för ett halvår sen, och sedan dess har jag inte hittat någon jag gillar. Bara på nätet, men där är de dock lite för dyra för min plånbok, hehe.

Väskan kostar 589 kronor och finns HÄR.


Bad hair day..

Jag ser inte riktigt klok ut för tillfället, så det blir ingen annan bild än den nedan ;) Jag ska snart träffa Helena, så jag har försökt fixa håret. Men det är L-O-C-K-I-G-T, så jag har satt upp det i en tofs med ett diadem. Jag ska försöka att inte platta håret så mycket nu, för det är så himla slitet. Men ja, Bunny i lockigt hår är ingen vacker syn.

Jag tyckte det var onödigt att platta det när jag bara ska till en kompis, så jag får väl hoppas att ingen jag känner ser mig när jag är ute, hehe. Vi hörs när jag är hemma igen! ♥


Godmorgon sunshines!

 

Idag känner jag mig alldeles för trött och sliten för att visa mig i bloggen, haha. Men ni måste ju erkänna att min t-shirt bara är gullig! ♥ Love it!

Just nu ligger det en liten korv och sover i min säng. Jag skulle gärna göra henne sällskap, men Lollo körde upp mig ur sängen för någon timme sen när pappa ansåg att jag hade sovit tillräckligt länge. Och jag tror inte han skulle bli så glad om jag gick och la mig i sängen igen, jag är nämligen väldigt svårväckt, haha.

Jag har iallafall hunnit duscha nu, och tänkte snart göra lunch. Jag har inga direkta planer för idag, det verkar som att alla kompisar är upptagna med annat. Suck! Det betyder att det blir läxläsning resten av dagen.. Vi ska ha prov på fredag, och jag försöker verkligen få VG i det ämnet så jag ska kanske anstränga mig lite med läxorna.



En snarkande liten prinsessa ♥


Catwalk fall!

Vad måste vara det mest pinsamma som kan hända en modell? Att dratta omkull på catwalken!

Här nedanför är några videos jag har hittat på youtube med fallande modeller. Anledningen är antagligen de där hemska skorna de har på sig, haha! Det är inte så konstigt att de inte kan hålla sig på benen, skorna är ju praktiskt taget livsfarliga.

Den allra roligaste videon är nog ändå den sista, haha. När så gott som alla modellerna har ramlat på samma ställen är det någon smart kille som plockar fram en mopp för att försöka tvätta bort den lömska, hala fläcken på catwalken, haha!






Snabbt tips om hudvård

Hej sötnosar! Det har inte hänt något speciellt idag som är värt att blogga om egentligen. Jag stack iväg en sväng på förmiddagen, det var 20 minus ute! Det är inte klokt, läste någonstans att det är den kallaste vintern på sju år! Helt sjukt. Jag funderar allvarligt på att packa ihop en väska och flytta till något soligt paradis om det inte blir varmare snart.

Några tips nu mitt i vintern är att ta hand om sin hy. Jag gick själv utan vantar en dag, och nu har händerna blivit supertorra och gör ont! Så ha alltid vantar, och smörj in händerna med handkräm. Det är också viktigt att tänka på att inte tvätta ansiktet på morgonen, bara på kvällen. Annars blir huden uttorkad. Det räcker med bara ansiktsvatten på morgonen, och sedan en dagkräm, för att få huden att behålla fukten där ute i kylan. Annars är det lätt att huden blir väldigt torr och ful.


Sexy.se

 

 

Ååh.. Ge mig! Inte nog med att kläderna ser hur sköna ut som helst, de är ju supersnygga! De här skulle jag absolut vilja ha när jag är ute och springer på sommaren, det är ju såklart mycket roligare om man har kläder man trivs med. Jag har blivit helt kär i den varma, rosa färgen på kläderna, haha! ♥

Hoodien kostar 399 kronor och shortsen kostar 299 kronor. Finns att köpa på sexy.se


Sommar 2009 ♥

Hej hej, tänkte bara tala om att jag lever. Jag har absolut ingenting intressant att blogga om idag, och dagen har varit allmänt tråkig. Trots att det är fredag har jag ingen lust alls att hitta på något, ikväll blir jag hemma tillsammans med en chipspåse. Det är inte så dumt det heller.

Jag längtar till sommaren. Jättemycket. Jag vill kunna traska runt barfota i bara shorts och linne, svettas ihjäl i 30 grader och klaga på att det är kallt i vattnet. Ligga på gräsmattan och sola med musik i öronen. Suck.. ♥ Jag trivs som allra bäst på sommaren!

Vi kör en liten bildbomb från sommaren 2009..





Med hundarna ute på sjön ♥



Aw.. så liten!





Shutter-shades var grymt populära, haha!



4 osminkade tjejer som slog upp ett tält helt själva och överlevde en natt där i tillsammans med diverse småkryp.. Evve, jag, Helena och Emma







Evve och Emma provade lösnaglar för första gången.. Haha! Själv köpte jag ett läckert corallfärgat nagellack. Snyggt va? Perfekt till brunbränd hy! ♥



Vi var i Drottningholm och traskade runt i parken utanför slottet





Vi träffade våra galna kusiner i Katrineholm, Maria är verkligen en jättehärlig tjej!



Vi åkte till Stockholm och shoppade massor! Och självklart badade vi. Massor! Och gissa vem som var först i då, längst ut tillsammans med hunden? Haha.



Vi passade på att tvätta håret i sjön, eftersom det var sötvatten. Håret blir så underbart mjukt och lent!



Skutt!

Enkelt sammanfattat var det en härlig sommar fylld av bad och vi åkte runt en del i Sverige. Själv tycker jag att jag har förändrats en hel del, haha. Jag ser inte likadan ut längre och under semestern var det stor brist på shopping. Nu har jag ju förvandlats till en riktig shopaholic, haha!

Sommaren var bra, men den hade kunnat vara mycket bättre. Det var inte alls så mycket sol som jag önskat, det regnade och var mulet väldigt ofta, men några såna bilder har jag såklart inte med ;) Och ja.. Det var mycket jag önskar att jag gjort som aldrig blev av. Men sommaren 2010.. Då ni! Det ska bli den bästa sommaren någonsin.. Dessutom är det ju sista sommarlovet i grundskolan, efter sommarlovet 2011 börjar jag ju gymnasitet! Läskigt..


"Where did I go wrong? I lost a friend.."

Jag har städat min garderob!

Fantastiskt, eller hur? Haha. Nu vet jag exakt vart allt är, och jag vet också vad som fattas. Jag var tvungen att slänga tre av mina fyra par shorts, så till sommaren måste jag hitta minst två nya. Och som vanligt behöver jag ju toppar, det kan man aldrig få för mycket av. Vad jag inte behöver mer av är gråa kläder. Grå är en tråkig färg. Ganska snygg ibland, men fortfarande rätt så tråkig.

Den här låten är "gammal" (ett par år), men fortfarande så bra! Jag gillar känslan i låten, och sångaren är riktigt bra. Jag älskar den. En riktig depplåt om man är på det humöret.



How to save a life - The Fray


Torsdag ♥

Hej sötnosar! Jag kom hem från skolan för ett tag sedan, jag älskar torsdagar! Vi slutar redan vid 13.40, hur bra är inte det? När jag kom hem sprang jag ut en snabbis med hundarna, är det verkligen normalt att det är såhär kallt? Håller ju på att frysa ihjäl där ute! Nu tänkte jag iallafall göra iordning något gott att äta, är superhungrig. Skolmat suger.

Och sen ska jag rensa garderoben. Jag lovar. Det måste bli gjort någon gång. Jag hittar absolut ingenting där inne längre. Allra svårast är att hitta matchande strumpor där i högen av inslängda kläder. Speciellt när man är stressad. Det är riktigt irriterande, haha.

Nu vet ni allafall vad jag tänker ägna mig åt i eftermiddag ♥ Hörs lite senare!





Såhär såg jag ut idag! Jag älskar verkligen mitt rosetthalsband, det är så gulligt! ♥


Gul eller rosa?



Bild lånad från Kan Dee

Det är väl ingen som har missat de underbara teckningarna som Kan Dee (Sandra) målar, och sedan trycker på kläder? Jag älskar dem! Min favorit är "Galaxy", som ni ser på bilden ovan. Nu har hon bestämt sig för att göra den i en ny färg till våren/sommaren, och har en röstning i bloggen vilken färg vi helst vill ha. Hur bra som helst! Jag skulle nog helst vilja ha den rosa, men den gula är också fin.. Ni kan själva rösta HÄR.

Det ska bli kul att se vilken färg det blir, men egentligen spelar det ingen roll. Jag kommer nog köpa den ändå, haha! Kläderna säljs på kandeeshop.se. Kika in där! ♥

Bunny ♥ osminkat



Den osminkade skönheten sanningen, haha..

Hej! Idag har jag bara segat här hemma, osminkad och med smutsigt hår. Men det är ju faktiskt sista lovdagen idag, så jag orkar inte göra någonting. Jag tänkte som sagt rensa garderoben idag, men som vanligt är jag alldeles för lat.. Synd, för jag kommer ångra det imorgon när jag öppnar garderobsdörren och alla intryckta kläder bokstavligt talat kommer regna ner över mig.

Det kommer vara helt omöjligt att ta sig upp ur sängen imorgon.. Klockan är ställd på 06.30, hu! Tack och lov slutar vi tidigt på torsdagar, det är ju iallafall en tröst. Och imorgon ska jag rensa min garderob. Jag lovar. Det är helt omöjligt att hitta något där inne.

Nu är det dags för en dusch! Hörs senare ♥


Sista dagen på jullovet!

Är ni vakna än? Jag är! Det är full fart här idag, haha. Jag kom precis tillbaka med hundarna, det var svinkallt där ute! 15 minus idag, usch. Jag har också hunnit prova en ansiktsmask som jag fick av Lovisa i födelsedagspresent, luktar jättegott! ♥

Nu ska jag nog fixa lite lunch, jag hade ingen matlust när jag vaknade så jag åt bara en rostad macka och en kiwi. Nu är jag iallafall sugen på lite mer, men jag är som vanligt alldeles för lat för att göra något ordentligt så det blir nog köttbullar och snabbmakaroner. Det duger fint!





Två glada småskitar ute i kylan ♥


Have sweet dreams! ♥ (Det ska jag ha..)

Hej sötnosar! Imorgon blir sista sovmorgonen innan skolan börjar igen.. Jag tänker sova såhääääääär länge, haha! Nåja, jag tror ingen är hemma imorgon som kan väcka mig, så vi får se när jag kommer upp! Jag stannar hemma imorgon iallafall, stan har stängt och jag måste sista-minuten-plugga allt det där jag skulle ha jobbat ifatt under lovet. Suck!

Om jag får tid över borde jag också rensa min garderob.. Det känns som att jag bara trycker in alla nya kläder och sedan smäller igen dörrarna för att få det att stanna där inne, haha. Undrar om alla har samma problem? Hm. Har också massor gamla kläder där inne som borde kastas.. Och med tanke på att det är ett nytt år vore det skönt att få ut allt gammalt och göra plats för ännu mer kläder, haha!

Nog med i-landsproblem, nu ska jag snart tvätta bort sminket och bädda ner mig i sängen med Eclipse.. Lovely! ♥ Hörs imorgon!



Nya mysiga tröjan är på!


Nytt mobilsmycke och hoodtröja

 

Gulligt va? ♥ Jag brukar inte ha mobilsmycken, men när jag såg den här lilla musen blev jag helt kär! Så Emma köpte den till mig som en försenad födelsedagspresent, tack Emma! Den är lurvig på kroppen, och passar ju alldeles perfekt till min rosa mobil, haha.

Jag köpte också den här tröjan på Gina! Egentligen hade jag velat ha den i den rosa med texten "Over And Out", men den verkar helt slutsåld överallt! Suck! Min gamla vanliga otur, eller vad säger ni? Haha. Men ja, den ljusgrå duger också. 249 kronor på Gina!

Bilden är tagen i omklädningsrummet, alarmgrejen sitter så snyggt på höften haha!


Ny istid?



Syns det att min näsa är tomatröd? Haha. Det är den iallafall, jag kom precis in och det är 18 minus ute! Usch och fy, det känns som att det håller på att bli en ny istid. Jag hatar verkligen de svenska vintrarna. Jag blir så avundsjuk på alla kompisar som får åka utomlands till solen och värmen!

Men ja, Emma och jag åkte som sagt till stan idag. Tack och lov var det inte iskallt där nere, haha! Vi tog bussen vid 13.40 och kom nyss hem. Jag hade knappt några pengar med mig, eftersom jag redan visste vad jag ville ha. En fin hoody från Gina! Dock fanns inte den jag ville ha, så det blev i en annan färg. Visar senare!

Nu ska jag sätta mig i soffan framför Family Guy och försöka tina upp. Ska snart visa vad jag köpte idag! ♥

Lips of an Angel

Imorgon tänkte Emma och jag dra in till stan en sista gång innan skolan börjar. Jag har sett en snygg tröja på Gina som jag tänkte testa, men annars är det nog inget speciellt. Jag sörjer fortfarande den där snygga tröjan jag såg på Carlings som inte fanns kvar i min storlek, haha! Men ja, som vanligt hinner jag nog inte med något morgoninlägg, men nu vet ni iallafall vart jag kommer hålla hus ♥

Här har vi min nya drog: Lips Of An Angel med Hinder. Helt underbar! För en gångs skull slängde jag med musikvideon också, bara för att jag tycker den är helt okej. Jag tycker en hel låt kan förstöras bara på grund av att muskivideon är fruktansvärt dålig eller för att sångaren inte alls var som man tänkt sig, men både musikvideon och sångaren är som sagt helt okej den här gången. Han var inte vidare snygg, men jag tycker han kan förmedla känslan i låten. Har jag rätt, eller låter det bara helt knäppt? Haha.


Stressig onsdag



Hello sweeties! Usel uppdatering idag, jag vet. Jag har inte haft någon tid över idag, det har varit stressigt men roligt! Jag vaknade vid 12.30 av ett sms från Emma som tyckte det var dags att jag pallrade mig upp ur sängen och träffade henne istället. En timme senare var hon här, och vi gav oss ut i snön med hunden. Mysigt! Dock har jag faktiskt inga skor som är vidare bra att ha i snö, så mina fötter var rejält blöta när vi kom hem igen, haha!

Runt halv fem åkte vi iväg på träning, och var inte hemma förrän vid nio. Nu har jag både hunnit äta och duscha, jag är helt slut! Haha. Som sagt har det varit fullt upp hela dagen, och jag har faktiskt inte haft en lugn dag på hela jullovet. Jag praktiskt taget bodde nere på stan runt mellandagarna, och annars har jag hittat på något med kompisarna varje dag. Inte mig emot, men det börjar märkas nu att det har blivit lite för mycket aktivitet på dagarna och för lite sömn på nätterna. Nåja, är det lov så är det lov! ♥

Nu ska jag trycka i mig en påse Ahlgrens bilar som ligger här hemma, den nya smaken! Någon som har provat? "Salta bilar". Mums!

T-shirts från NewYorker

Nedanför ser ni alltså dagens inköp! Båda tröjorna är från NewYorker och kostade 99 kronor styck. Rea! Den svarta t-shirten med text var jag bara tvungen att köpa, jag är ett galet Twilight-fan! Haha. Och tröjan med ugglan på var bara så söt!

Båda tröjorna lite för korta för att ha till leggings eller strumpbyxor, så jag kommer att ha dem på sommaren till shorts ♥ Det kommer bli supersnyggt! Jag skulle ju kunna ha jeans till, men det blir nog inte lika snyggt. Jag använder så gott som aldrig jeans längre, jag trivs mycket bättre i strumpbyxor/leggings. Dessutom är det ju så snyggt!



"Everyone needs an Edward"

 


Hemma från Norrköping



Det har varit en helt okej dag nere på stan i Norrköping, även fast jag inte hittade det jag letade efter. Två tröjor följde iallafall med mig hem, jag visar senare ♥ Jag var egentligen på jakt efter en munktröja eller en längre topp, men det fanns inga som passade mig. Däremot hittade jag en väldigt fin t-shirt, något i stil för oss Twilight-fans.. Visar snart!

Jag visade aldrig upp mig julklappar, men när jag städade rummet idag hittade jag mitt satin-påslakan som jag fick i julklapp. Så jag testade det, och jag tycker absolut om det! Jag sover inte med vanliga lakan längre, bara satin. Mycket skönare, haha!

 


Shopping i Norrköping

Jag är inte säker på att jag hinner med ett morgoninlägg imorgon, så det är bäst att jag säger det nu. 10.30 drar vi härifrån för att åka in till Norrköping och shoppa! Där finns min favoritaffär, NewYorker. Massor av fina kläder! ♥ Får hoppas att jag kommer hem med massor av spännande saker.

Jessi var också på shoppinghumör, så hon hänger med. Ska bli jättekul! Evve ska också köpa en ny mobil, så vi ska springa runt i lite i mobilaffärer också. Hörs imorgon!



Syster, Jessi och jag på nyår


Testar nytt nagellack

Jag köpte ett rosa nagellack för några dagar sedan som jag testade idag! Jag gillade färgen, men det finns ett nagellack från Depend som är finare och dessutom superbilligt. Iallafall, det behövdes ganska mycket nagellack för att få en fin färg, men resultatet blev ganska bra när det väl hade torkat.

Jag har aldrig testat själva märket förut, Miami, så jag vet inte om det håller bättre än nagellacket jag brukar använda. Vi får se! Det kostar iallafall 45 kronor, och jag köpte det på Åhléns.

 

Bättre bilder än så här blev det inte, men det duger ♥


Godmorgon sweeties! ♥

Jag har precis ätit frukost, det blev en lång sovmorgon idag också ♥ Måste ju passa på, med tanke på att skolan börjar redan på torsdag! Usch.

Idag har jag inte direkt några planer, jag har lite plugg att göra som jag borde ha börjat med mycket tidigare, men böckerna har legat bortglömda inne på mitt rum. Men med tanke på att ett av mina nyårslöften är att anstränga mig mer i skolan borde jag nog ta tag i läxorna idag. Jag hoppas på att kunna höja mina betyg nu under vårterminen.

Men just nu känner jag mig inte alls så fräsch, mitt hår är jättesmutsigt och är i stort behov av att tvättas, så jag tänkte börja med det. Hörs senare!



En nyvaken och inte så fräsch Bunny..


Söt väska



Är den inte underbar? Hur gullig som helst! Det är synd att något liknande inte finns ute i affärerna här i Sverige, allt i min stil måste köpas på nätet. Suck! Det är inte lätt att ha sin egen stil när allt här i Sverige ska vara så "enkelt" och "neutralt".

Men visst var väskan fin? Den kostar 599 kronor och finns på Vivistyle.se ♥


Nyår

Hur var erat nyår? Mitt var iallafall helt underbart! Jag träffade alla mina närmaste kompisar, och alla var på bra humör. Mer kan man inte önska!

Vi började gårdagskvällen med att äta här hemma, det var jag, Evve, Jessi och Emma som åt tillsammans. Runt 21.00 drog vi ut för att träffa våra kompisar. Som vanligt hamnade vi nere i Lovisas källare, vi var 9 stycken som trängdes där nere! Vi hade iallafall riktigt roligt, alla var pepp och glada.

Efter tolvslaget åkte drickan fram, vi höll oss såklart i skinnet och ingen blev aspackad. Skönt! Vi var allafall väldigt glada allihopa och hade riktigt kul, men kvällen fick ett ganska surt slut när våra föräldrar lurade hem oss i tron om att vi kunde gå ut igen efter att vi ätit lite mat. Men ja, kort sagt vägrade de helt enkelt släppa ut oss ur huset. Förutom just det var det här det bästa nyår jag haft!





 Evve, Jessi, Emma och jag i våra fina klänningar!







Efterrätt!



Emma, Evve och Jessi med champagnen i högsta hugg



Jag, Emma, Evve, och Jessi




Efter att de här bilderna tagits stack vi iväg till våra egna kompisar, och dit hade vi inte med kameran. Lite mobilbilder och videor finns, men det är inget som ska visar här i bloggen ;) Ha ett bra 2010!


Bilder från bowlingen

Usch, jag har varit helt död idag! Mamma fick väcka mig vid 14.30, hon tyckte det var dags att jag skulle gå upp och äta något. Ändå var jag inte alls uppe länge igår, eftersom päronen vägrade släppa ut mig ur huset. Det var ju nyår ju! Herregud. Skriver mer om det senare! Idag har jag varit ute med lite kompisar, så har inte kunnat uppdatera.

Här är bilderna från när vi bowlade i onsdags! Vi tänkte inte direkt på att ta några kort, men några blev det iallafall ♥



Helena och Jessi var söta som vanligt ♥



Jessi och jag strax innan vi skulle börja





Jag fick syn på en sjukt söt hund utanför, och var ju såklart tvungen att fota!


RSS 2.0