NY BLOGG!

NU FLYTTAR JAG ÖVER TILL BUNNYS.BLOGG.SE, SÅ IN MED ER DÄR OCH LÄS ISTÄLLET! :D

Snyggare bloggnamn, fulare design. Men innehållet är fortfarande detsamma!

Och ni som följer mig på Bloglovin, det går att följa mig på bunnys.blogg.se också ^^

Ses på nya bloggen! ♥











Ballerina Kladdkaka

Ingen har väl missat den senaste nyheten i kakvärlden? Ballerina Kladdkaka! Jag var ju självklart tvungen att testa den, och jag blev faktiskt lite besviken. Visst, den var god, men var fasen är kladdkakesmaken? Den heter väl inte Ballerina Kladdkaka utan anledning? Nej, vilseledande reklam kallas det.

Nåja, bortsett från det var den faktiskt riktigt god! Jag har doppat i både varm och kall mjölk (eftersom det står så gott som överallt att man ska "doppa för bästa smak"), och i kall mjölk var den otroligt god! Varm mjölk var inte gott, usch nej.

Ballerina Kladdkaka får helt klart tummen upp!


Svart tröja med snörad rygg

Jag fick som sagt en hel påse med kläder från min kusin Ida idag på släktträffen, och fyra av dem blev godkända. Det var en svart munktröja som är ganska ful, men så mysig! Det är otroligt gosigt, lurvigt tyg inuti, superskön! ♥ Kommer dock bara användas hemma, haha. Jag behöll också en grovmaskig stickad tröja, en "Bunny"-tshirt, och en svart tunika/klänning med supersnygg rygg.

Jag tog bara bild på den svarta tunikan/klänningen, eftersom ingen av de andra tröjorna blev bra på bild. Dock gör inte bilderna nedanför tröjan rättvisa, den är mycket snyggare i verkligheten! Jag ska ta på mig den någon gång och visa, kanske hinner med det imorgon? Vi får se!




Fram- och baksida. Som sagt, mycket snyggare i verkligheten! ♥


LA Ink

Hello!

Nu har jag äntligen kommit hem från släktträffen! Det kom massor av folk som jag inte kände, och en del av dem var riktigt otrevliga. Men jag kommer förhoppningsvis aldrig träffa dem igen ändå, så det spelar ingen roll. Min kusin hade iallafall med sig massor av kläder till släktträffen som hon inte längre ville ha! Det mesta var bara att kasta, men några av kläderna var faktiskt helt okej. Visar lite senare!

Nu sitter jag och tittar på gamla LA Ink avsnitt, jag älskar de programmen! Det är alltid kul att se vad folk väljer att tatuera in, även fast många tatueringar bara är.. fula. Det var till exempel någon som tatuerade in en hund som kommer upp ur ett bananskal (istället för en banan) bara för att hunden hette "Chiquita". Men en hel del av tatueringarna är faktiskt riktigt snygga, och jag är själv sugen på att göra en någon gång i framtiden!

Nu ska jag in i duschen, see ya! ♥


Harry Potter och Halvblodsprinsen

Hello cutiepies!

Nu har jag suttit och fixat med den andra bloggen jättelänge, och är fortfarande inte nöjd. Det är headern som inte riktigt blir som jag vill, jag är helt enkelt inte bra på att göra headrar. Förhoppningsvis kommer jag snart hitta någon som vill hjälpa mig!

Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jag är helt beroende, haha! Igårnatt låg jag uppe till halv två och läste, jag kunde bara inte sluta! Men det är värt att vara lite extra seg sen på morgonen, eftersom böckerna är så himla bra ♥

Vi hörs imorgon!


Designen är tillbaka!

Hello!

Nu tror jag att jag äntligen har fått tillbaka designen som den var förut, det kanske är något litet som ser annorlunda ut. Eftersom det inte var jag som satte in designen från början är jag ju inte säker på hur det såg ut inne bland alla kodmallar och sånt från början, men nu är jag iallafall nöjd med resultatet!

Det blev lite taskig uppdatering idag på grund av det som hände med min stackars design, haha. Jag har som sagt haft fullt upp med den, men nu ska jag fortsätta som vanligt!

Tack och lov hade jag sparat headern, jag hade aldrig kunnat göra någon själv, haha. Den här fina som jag har nu har Sarah gjort!


-

Okej, nu har jag iallafall fått dit headern igen, och en bakgrundsfärg. Jag fattar inte vad jag ska göra för att få bort den konstiga, vita ramen bara? Och listan med inlägg, arkiv och kategorier sitter på fel sida.. Det är lite andra detaljer kvar också, men jag orkar inte fixa det nu.

Som sagt, designen försvann på grund av ett big mistake från mig.. Jag kommer fortsätta göra mitt bästa får att tillbaka den! :)

H-E-R-R-E-G-U-D

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!

JAG HAR TAGIT BORT HELA MIN DESIGN!

Shit shit shit shit vad ska jag göra! ÅNGEST!

Och jag har inte sparat den någonstans.. Tack och lov har jag sparat headern, men resten då? FAN! Gud, jag måste höra av mig till Sarah, tjejen som gjorde min design.. Hoppas hoppas hoppas hon kan hjälpa mig!

Okej, nu vet ni varför allt ser förjävligt ut. Jag ska försöka fixa det, så fort som möjligt!


Godnatt!

Jag har suttit och letat efter någon som kan hjälpa mig med en header jättelänge nu, utan resultat. Jag har också försökt mig på att göra en själv i photoshop, vilket jag snabbt gav upp, haha. Jag fattar verkligen ingenting! Jag har också hört av mig till tjejen som designade min blogg förra gången, men jag tror tyvärr inte hon designar längre.

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa ett tag, jag är helt beroende av Harry Potter nu, haha. Vad ska jag hitta på när jag har läst ut den sista boken då? Kanske borde avsluta Twilight-böckerna på engelska, jag slutade mitt i Breaking Dawn när jag fick hem den första HP-boken, hehe.

Vi hörs imorgon! ♥



Lång, irriterande lugg.. Klipp den!


Bloggdesign-hjälp sökes!

Igår skrev jag om att jag hade mejlat till blogg.se's kundservice, och idag fick jag svar! När jag skapade den här bloggen ville jag egentligen ha namnet "bunnys.blogg.se", men på grund av något fel gick det inte att använda det namnet. Men nu har de fixat det åt mig! Jag kommer inte börja blogga där just nu, men efter ett tag kommer jag flytta över dit.

Det som behövs först och främst till bloggen just nu, är en design. Jag tar emot all hjälp, jag skulle bli jätteglad bara över en header! Så om någon är intresserad av att hjälpa mig, får ni gärna lämna en kommentar! :)

"So kiss me.."

Hello cutiepies!

Jag har precis ätit lunch, och nu har jag sjunkit ner i soffan framför teven. Jag vaknade runt halv tolv idag, åt frukost och gav mig ut på en runda med hundarna. Herregud, vad snö det är! Jag skulle korsa en gräsplan, men det var nästan omöjligt så jag vände om igen. Jag sjönk ner till låren hela tiden, haha! Det är tydligen 70 centimeter snö här i Linköping, och det har inte varit så mycket snö sen år 1987, om jag minns rätt.

Jag har inte planer för idag heller, jag börjar bli förkyld igen så det är bara skönt med en dag hemma. Jag ska nog göra ett litet hemma-spa med fotbad, ansiktsmask och ett långt bad.. Mysigt! ♥

Ny favoritlåt med Avril Lavigne!



Kiss me - Avril Lavigne


Söta smyckehållare!

 

Oh, how cute? Jag hittade dessa supergulliga smyckehållare på Mihi.se! Inte nog med att de är snyggt designade, de är ju så praktiska! Jag har hur många örhängen som helst, så en sån här hållare skulle ju vara perfekt! För tillfället ligger bara allt i en trasslig hög, och det är jättesvårt att hitta två örhängen som matchar varandra.

Fjärilen är riktigt gullig, men jag skulle nog hellre köpa hjärtat. Mycket enklare, och stilrent! Men fjärilen har ju o andra sidan små piggar rakt över "kroppen" som man kan hänga små ringar eller halsband på, superbra!

Fjärilen kostar 229 kronor och hjärtat kostar 299 kronor. Båda kommer från Mihi.se!


Cupcaksen blev klart godkända!

Nu har jag mejlat till blogg.se's kundservice angående lite bloggnamn och så.. Jag berättar inget mer nu, jag väntar och ser om det blir något av det.. Det skulle bli jättekul om det blir något iallafall! Nej, nu ska jag vara tyst, haha. Tyckte bara ni skulle veta det ;)

Jag har förresten precis tryckt i mig min första cupcake, den var supergod! Synd att det inte blev så många den här gången, bara 13 stycken. Men å andra sidan blev de hur stora som helst, så det jämnar väl ut sig. Men till nästa gång ska jag komma ihåg att ta mindre muffinsformar, det är svårt att trycka in en så stor cupcake i munnen utan att käken ska låsa sig, hehe.



Evve ville också ta sig ett smakprov, mums!


Nybakat!

Nu är cupcaksen klara! Jag har precis ställt in dem i kylskåpet så att frostingen ska stelna, sen är det dags för ett smakprov. Mums! Under tiden ska jag springa ut med hunden, cupcaksen borde vara klara när jag är tillbaka ♥

Eftersom jag inte hade så jättemycket ingredienser hemma, blev det choklad-cupcakes med strössel. Inte lika fina som t.ex Fokis, så mycket tid orkar jag inte lägga ner på dem, hehe. Men de ser iallafall väldigt goda ut! Jag har gjort liknande förut, men det har misslyckats totalt, haha.




Mums! ♥


Cupcakebakning pågår!



Smeten är klar, nu ska den hällas upp i muffinsformar! Muffinsarna ska gräddas i 15 minuter, och under tiden tänkte jag göra frostingen ♥ (Och såklart det bästa av allt: slicka visparna! Det blir man aldrig för gammal för, hihi)

Onsdagsmorgon

Godmorgon!

Jag är uppe tidigt idag också, har varit vaken ett tag och har hunnit äta frukost. Nu sitter jag och lyssnar på musik, hunden har rullat ihop sig på sängen och ligger och blänger på mig medans jag sjunger med i låtarna, haha. Jag förstår henne, det är inte vackert..

Jag har inga direkta planer för idag, det blir en lugn dag här hemma. Solen skiner för en gångs skull, och jag är på riktigt bra humör! Jag har egentligen massa läxor att ta tag i, men jag vill inte! Usch.

Nu ska jag försöka mig på att baka cupcakes istället, mycket roligare! See ya!





En osminkad Bunny och lillskiten som har somnat om, hehe ♥


Why are..


Jag skulle googla fram texten till låten Why med Avril Lavigne, men kunde inte låta bli att lägga märke till alla förslagen som dök upp. 3 förslag som handlade om varför svenskar ser så bra ut dök upp? Och bara frågan Why are swedish people so good looking gav hela 17 800 000 träffar! Sjutton miljoner åtta hundra tusen, kan ni fatta? Ser verkligen svenskar bättre ut än alla andra? Och sitter verkligen folk och googlar om det?

Frågor som Why are americans so stupid och Why are americans afraid of dragons gav mig ett riktigt gott skratt, haha. Frågan Why are michal jacksons children white dök också upp, och gav inte mindre än 38 900 000 träffar! Det är inte klokt! Att det finns folk som ens orkar sitta och googla på det, haha. Men frågan kvarstår.. Varför är de vita, egentligen?

Något att fundera på för de som har för mycket fritid, haha. Nu ska jag krypa ner i sängen med Harry Potter-boken, hugs!

NewYorker ♥

Det är synd att det knappt går några tåg just nu, och om det väl går några kan man inte lita på att de kommer fram, varken i tid eller någonsin. Annars hade det varit perfekt att åka till Norrköping för en shoppingrunda nu under lovet! I Norrköping finns nämligen min absoluta favoritaffär: NewYorker!

Det känns som att ungefär en tredjedel av innehållet i min garerob kommer från NewYorker, hehe. Jag kommer alltid ut från affären fullpackad med påsar med nya kläder, helt underbart! ♥ Det är inte klokt hur stor affären i Norrköping är, jag kan gå där inne i timmar. Dock verkar inte mina kompisar tycka likadant, det slutar alltid med att de får dra ut mig därifrån för att vi ska hinna gå i några andra affärer också.

Kläderna där inne är verkligen helt underbara, både söta, tuffa och snygga på en och samma gång! Ett stort plus är också musiken som spelas där inne: mycket Avril Lavigne, och en del Taylor Swift!


Prao på 4 tassar!

I'm home! Har varit iväg på träning nu, har hunnit äta och lite så. Just nu sitter jag och chattar med en kompis som är uppe i fjällen, jag är inte avundsjuk! Det är tydligen jättekallt där uppe, usch! Jag tycker det räcker gott och väl med kylan och snön vi har här nere, är inte alls sugen på att ge mig upp i backarna och åka skidor.

Jag hann inte med någon shopping ute på Ikano idag, det blev bara en snabbrunda in till praoplatsen och sen iväg på träning. Jag hinner inte åka ner till stan i helgen heller, har fullt upp. Suck! Jag som är så shoppingsugen, haha. För nöja mig med att kolla runt på nätet istället ♥

Jag ska praoa på Djurmagazinet, även kallat 4 tassar, här i Linköping!




Katter, hundar, hamstrar, sköldpaddor, ormar.. och kaniner! ♥


Girlfriend - Avril Lavigne

Godmorgon!

Jag har precis duschat, och ska snart börja göra mig iordning. Idag tänkte jag ta bussen ut till Ikano, ska besöka min praoplats bland annat och kolla upp hur bussarna går. Jag har aldrig tagit bussen ut dit någon gång, men det kommer säkert gå bra. Jag är annars en mästare på att tappa bort mig, men vi får väl se vart jag hamnar, haha.

Jag har träning senare på eftermiddagen, så jag har inte direkt tid för någon shopping när jag är ute på Ikano. Däremot tänkte jag dra ner till stan lite senare i veckan, ska se om jag kan få någon kompis att hänga på. Mycket roligare att gå med en kompis, man har både sällskap och smakråd!

Nu ska jag börja fixa mig, hörs senare! ♥



Girlfriend - Avril Lavigne
(Kolla håret! Blont med en rosa slinga i.. Så grymt snyggt!)


Cupcakes! ♥

Jag är grymt sugen på cupcakes! Det pågår ju någon sorts tävling på Bilddagboken just nu, som går ut på att man ska baka gulliga/snygga/annorlunda kakor eller tårtor, och den bästa vinner. Det är supermånga som har bakat olika cupcakes, och jag blir så himla sugen!

Jag har bakat cupcakes förut, dock har jag alldeles för lite fantasi (och för lite ingredienser att ta av..) så de blir aldrig riktigt sådär goda som alla andra verkar bli. Men jag ska nog försöka mig på lite bakning nu under lovet, helst redan imorgon. Ska rota igenom skafferiet och se vad jag kan knåpa ihop ♥



Bilden lånad härifrån!


New hair colour?

Jag är faktiskt lite sugen på att färga håret! Är trött på min vanliga, bruna hårfärg. Kanske beror det på att Evve och hennes kompis precis springer runt med nyfärgat hår, haha. Dock misslyckades deras färgning, så båda blev orange-håriga (att färga från brunt till blont hemma fungerar inte!).

Jag skulle vilja färga håret ungefär som Avril har på bilderna nedan. Det skulle vara så grymt jäkla snyggt att blondera håret och lägga i en rosa slinga/färga hela luggen rosa, eller också som bilden längst ner, med mörkblont överhår och svart underhår. Hur snyggt som helst!






Har fått hem de två sista HP-böckerna!

Hello cutiepies!

Jag sov inte alls länge idag, trots att det är lov. Jag var vaken redan innan 10, usch! Jag har alltid svårt att sova länge när jag väl får sovmorgon, haha. Det är ju iallafall skönt att inte vakna jättesent och inse att man har sovit bort hela dagen.

Jag bestämde mig för att traska ner till biblioteket och skaffa mig de två sista Harry Potter-böckerna nu på förmiddagen, Harry Potter och Halvblodsprinsen och Harry Potter och dödsrelikerna. Båda är helt underbara, jag minns att jag grät massor första gången jag läste dem, haha. Men som sagt, helt underbara böcker! ♥

Nu ska jag fixa lite lunch, see ya!

 

Harry Potter och halvblodsprinsen och Harry Potter och Dödsrelikerna ♥


We were warned

Eftersom pappa fyller år idag, bestämde vi för att ha en filmkväll här hemma. Det blev filmen 2012, och herregud vad bra den var! Visst, det kanske inte var en sån där film så man sitter med ett waaaow-face när filmen är slut, men den var ändå grymt bra! Precis i min smak ♥ Hade det inte varit för att familjen satt där hade jag gråtit flera gånger, haha.

Jag tror att det hade varit bättre att se filmen på bio, men en riktigt stor bild och bra ljud. Jag kan bara tänka mig hur scenerna med vattnet som vällde in över land och husen som brakade ihop hade känts då! Men ja, det duger med en vanlig tv här hemma också.

Jag tycker helt klart att filmen är sevärd, och jag kommer absolut att se den igen!



2012 - We were warned


"It's all about me"




Här är alltså några av mina favoritkläder från Talkingclothes.se! Den gråa tröjan överst fastnade jag verkligen för, passar perfekt både till sommarens fester eller bara en dag på stan! Paljettbandet som går upp mot axeln och runt ryggen är en riktig snygg detalj, jag har inte sett någon liknande topp förut ♥

Den mysiga tröjan med kaninöron är också en riktig favorit, den är ju bara för söt! På framsidan står det It's all about me, ursnygg! Den rosa är söt, men den svarta är helt klart snyggare och jag skulle hellre köpa den än den rosa.

Den grå toppen kostar 199 kronor och den rosa/svarta tröjan med kaninöron kostar 299 kronor. Båda tröjorna kommer från Talkingclothes.se!


Grattis på födelsedagen pappa!



Idag blir min älskade pappa 48 år! Det firar vi med en filmkväll ikväll hela familjen, med mobilförbud och dataförbud (ingen uppdatering ikväll alltså). Mysigt! Vet inte riktigt vilken film det blir, men det lutar åt 2010. Har hört att den ska vara riktigt bra!

Talkingclothes.se

Godmorgon!

Jag har precis duschat, och sitter nu med en hårinpackning med jordgubbsdoft. Lovely! Åh, just det, det har slutat snöa! Och solen skiner, helt underbart ♥

En söt läsare vid namn Linn (som tyvärr inte lämnade någon bloggadress) tipsade om en sida med massor av asiatiskt mode, Talkingclothes.se! Det finns också en hel del europeiskt mode, men själv föredrar jag det asiatiska. Utbudet är inte jättestort, men det finns ändå gott om kläder som faller mig i smaken!

Lite senare tänkte jag visa upp mina favoriter från sidan!


Blogg.se eller devote.se?

Jag tänkte snart bädda ner mig i sängen, är helt slut! Jag har suttit och pillat lite med en till blogg, jag tänkte testa mig på devote.se på sidan av den här bloggen, bara för att de hur devote är. Jag har aldrig ens funderat på att pröva något annat verktyg än blogg.se, men nu tycker jag det vore lite kul att testa något annat!

Det svåra med devote.se är ju att jag inte har en aning om hur någonting fungerar där, jag får liksom börja om helt från början. Och eftersom jag inte har tillräckligt mycket tålamod för att lära mig ett helt nytt bloggverktyg kommer jag nog ge upp ganska snart, hehe. Men jag ska ge det ett försök iallafall!

Nu ska jag krypa i säng, ses imorgon!



Så här ser devote-bloggen ut just nu, haha. Ska försöka leta reda på någon som kan hjälpa mig att komma igång!


Lördag ♥

Hello sunshines!

Jag har ägnat hela förmiddagen åt att städa på mitt rum, det behövdes verkligen. Jag gör det alldeles för sällan, och gör det bara när jag absolut måste. Men nu var så gott som alla mina grejer täcka med damm eller nerslängda på golvet, så det var verkligen dags, hehe.

Det är fortfarande snöstorm där ute, det har snöat hela dagen och det verkar som att det kommer fortsätta. Nu tänker jag bara mysa framför teven resten av dagen, måste bara ut på en snabbrunda med hunden först. Får hoppas jag inte fryser ihjäl där ute i snön, hehe. See ya!

Har problem med bloggen igen, jag kan inte lägga in några bilder. Har sett att flera har samma problem, men förhoppningsvis ordnar det sig snart!


Come undone

Hej sötnosar! Äntligen fredag, gud vad skönt! Och det här var min sista skoldag på tre veckor, nu har jag en veckas lov och två veckors prao framför mig. Är faktiskt lite nervös inför praon, hehe. Jag ska vara på en djuraffär ute på Ikano, 4 tassar, och kommer behöva byta mellan massa bussar för att ta mig ut dit. Jag har aldrig åkt dit med buss förut, men vi får väl se vart jag hamnar, haha.

Just nu sitter jag invirad i en gosig filt med en skål chips, och lyssnar på Come undone med Robbie Williams. En mysig fredagkväll med andra ord! Det är snöstorm där ute, så det är bäst att hålla sig inne. Jag undrar verkligen när våren ska komma, vi går ju snart in i mars, och det är över en meter snö där ute! Suck.

Jag gillar i vanliga fall inte Robbie Williams, men den här låten älskar jag. Den spelades mycket för flera år sedan, men efter ett tag försvann den helt. Men nu har jag rotat upp den igen, hade helt glömt bort hur bra den är!


The Vampire Diaries

Hello cutiepies! Nu mår jag mycket bättre, och sitter och tittar på The Vampire Diaries. Älskar det! ♥ Skönt att det ändå går några vettiga program på TV nu när det är OS, men jag längtar tills det är över. Jag hatar all möjlig sport, så OS är verkligen inget för mig, hehe.

Jag tog aldrig något bad, jag nöjde mig med en varm dusch istället. Men däremot stängde jag in mig på rummet med mina doftljus med bubbelgum- och lakritsdoft, och Harry Potter och Fenixorden, under förmiddagen. Och nu mår jag som sagt mycket bättre! Jag älskar verkligen de där doftljusen, och nu luktar det helt underbart inne på mitt rum!

Nej, nu ska jag fortsätta titta på The Vampire Diaries. Hugs!

 

Doftljus med bubbelgum- och lakritsdoft. Lovely!


Sjukling

Godmorgon! Idag är jag hemma från skolan, har världens huvudvärk så orkade inte gå idag. Jag gick hem från skolan igår på grund av migränanfall, och den verkar hålla i sig även idag (dock inte lika kraftig). Usch! Jag funderar på att tappa upp ett varmt bad med mycket skum, det får mig alltid att må lite bättre ♥

Någon gång nu i helgen, eller nästa vecka, tänkte jag dra in till stan och leta reda på de där söta skorna (bilden nedan) jag skrev om för någon vecka sen. Det är ju sportlov nästa vecka, så jag har hur mycket tid som helst! Skönt det, jag tror min hjärna börjar bli lite överansträngd, haha. De säger ju att åttan är den värsta tiden, och jag tror nog det stämmer.

Nej, nu ska jag nog fixa det där badet. Hörs senare!



Söta va? Finns även i rosa, rött och blått!


Bloggeländet fungerar inte

Bloggen lyssnar inte på mig längre. Inlägg publiceras inte som de ska, bilder försvinner, och allt bara hänger sig. Nu är jag på gränsen att kasta ut skithögen till dator genom fönstret, så ger upp mina försök att skriva ett vettigt inlägg och försöker imorgon igen.

Hörs när allt är som vanligt igen!


Your Guardian Angel

Hello sunshines! Jag har varit iväg på träning hela eftermiddagen/kvällen och har precis kommit ut ur duschen. Känner mig fortfarande inte riktigt fräsch, får hoppas att förkylningen går över snart. Jag vill ju verkligen inte vara sjuk under sportlovet!

Här går Your Guardian Angel med The Red Jumpsuit Apparatus på repeat. Nya favoriten, så fin ♥ Har lyssnat på den i flera dagar nu, så den kommer vara sönderspelad inom en vecka, haha. Men för tillfället älskar jag den!

Slänger in musikvideon också, tycker den gör sången ännu bättre ♥ Hittade dock bara den här vidon, som har text med, det gick inte att lägga in någon annan. Tycker texten förstör lite, är lite i vägen, men det duger!

 


There Are No Rules

 


Svart- och grårandigt och "There are no rules" från Gina Tricot. Me like! Det här är de nyaste modellerna av Gina Tricots senaste tröja som så gott som alla äger nu. Själv har jag en enkel grå, men när jag ser de här ångrar jag att jag inte väntade lite till med att köpa den, de här är klart snyggare ♥

Det värsta med Gina är att precis alla handlar där, så det är svårt att hitta snygga kläder där som ingen annan redan har. Dock köpte jag min innan alla andra också skaffade en, men hade jag vetat att den skulle bli så populär hade jag nog inte köpt den. Hatar att ha likadana kläder som någon annan, haha.

Båda tröjorna kostar 249 kronor och kommer från Gina Tricot.


Happy Valentine's Day!

Glad alla hjärtans dag! Eller säger man så? God alla hjärtans dag kanske? Eller grattis på alla hjärtans dag? Nåja, alla hjärtans dag är det iallafall. Jag kommer inte fira något speciellt, kommer bara vara hemma och mysa med familjen ♥

Jag börjar bli förkyld, igen, så idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har gjort lite läxor, pysslat med naglar och lite så, men annars inget speciellt. Jag har inte så mycket mer att säga, nu vet ni iallafall att jag lever, haha. Ha en bra alla hjärtans dag!


Rosa/blå tröja från Melba



Den här tröjan gillar jag skarpt! Jag har alldeles för lite färgglada kläder i min garderob, så den här skulle passa perfekt. Så snygg till shortsen, en bra tröja att dra på sig under lite kyligare sommardagar/kvällar. Gillar att den sitter rätt så tajt också, jag trivs inte alls i pösiga kläder.

Dock vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om de lurviga, blå bollarna. Väldigt söta, visst, men väldigt irriterande när man går! Jag har en grå tröja här hemma med bollar, och det är väldigt störande när de bara flyger runt hela tiden, haha.

Tröjan kostar 379 kronor och finns på Melba.se! (Finns också i rosa/grå)


Nytaget hål!

Nu är jag hemma! Jag har varit iväg på stan hela dan, så har inte hunnit uppdatera. Men nu har jag äntligen tagit hål i örat! Och shit vad ont det gör, haha. Men snyggt blev det, är helnöjd! Det är väldigt rött fortfarande, som ni ser på bilden, men det går nog snart över. 150 kronor gick det på!

Nu har jag förresten läst ut Harry Potter och den flammande bägaren, så det är fags att börja på nästa, Fenixorden. Jag är verkligen beroende av de där böckerna, trots att jag redan har läst dem! Undrar vad jag ska hitta på när jag har läst ut dem igen? Haha, kommer kännas tomt ju.

Nu ska jag leta upp något att äta, är superhungrig. See ya! ♥



Aj aj.. Hehe. Men är supernöjd!


Nyheter från Cocoo.se!



Det har kommit in massor av fina smycken i Cocoos vårkollektion! De fyra ovanför är mina absoluta favoriter, gillar många fler men dessa fastnade jag lite extra för. Längst upp till vänster är ett silverfärgat rosettarmband, hur snyggt som helst! Passar till så gott som allting! Armbandet bredvid är kanske lite mer svårmatchat, men så otroligt gulligt! Armbandet är elastiskt, och det sitter små "kristaller" på tårtbiten i olika färger ♥

Det finns väldigt många varianter av munkhalsbandet, och det här är den senaste: chokladmunk med strössel och en rosa rosett! Väldigt gulligt, gillar det skarpt! Rosettringen längst ner till höger är nog min favorit, så enkel men så otroligt snygg. Jag har letat efter en rosettring väldigt länge, men hittar ingen! Den här är iallafall väldigt snygg, enkel och lagom stor.

Rosettarmbandet kostar 245 kronor, armbandet med tårtbiten 175 kronor, munkhalsbandet 245 kronor och rosettringen kostar 165 kronor. Allt finns på Cocoos hemsida!

PS. Just nu får alla mina läsare 15% rabatt på alla smycken! Ange rabattkoden "bloggspecial" i kassan!


Fredagkväll

Jag är helt slut, har varit iväg på träning hela dagen och sitter nu och tittar på Let's Dance. Tycker egentligen inte ens om programmet, jag tycker mest det är patetiskt och pinsamt, men det finns inte mycket annat att se och jag är för trött för att bry mig, haha.

Jessi kikade in på en frisörsalong ute på Ikano idag åt mig, och där tar dom hål i örat! 150 kronor, ganska rimligt med tanke på att det är i brosket. Jag vill helst åka iväg redan imorgon, men det beror på om jag får med mig någon. Törs inte åka själv, haha! Vill gärna ha någon med mig, det lär ju göra väldigt ont att ta hål i brosket..

Nu ska jag in i duschen, sen ska jag visa er lite spännande saker från Cocoo.se!


The Vampire Diaries

Just nu sitter jag framför teven med en skål fruktsallad och tittar på The Vampire Diaries. GUD så fruktansvärt snygg den där vampyren, Stefan, är! Herregud, jag smälter ♥ För övrigt verkar programmet superbra, jag kommer absolut följa det.

Synd bara att det går samtidigt som Glee, som visas på fyran. Glee är också väldigt bra, men jag tror faktiskt att The Vampire Diaries är ännu bättre. Nej, nu ska jag koncentrera mig på programmet. Ska visa smyckena från Cocoo så fort programmet är slut! ♥



Stefan längst till höger.. Hottie!


Torsdag ♥

Hellu cutiepies! Jag kunde inte komma in något på bloggen alls igår, himla irriterande. Nu verkar allt funka som det ska iallafall!

Idag har jag varit nere hos frisören här i närheten för att ta hål i örat, men hon ville inte ta hål där jag ville ha det. Hon sa att hon inte ville ta där det var så mycket brosk, suck! Får ta mig in till stan istället och leta upp något ställle där. Tänkte dra ner nu till helgen!

Just nu sitter jag i soffan med laptopen i knät, ska snart ta tag i lite läxor. Har två prov imorgon, och jag känner mig inte ett dugg förberedd! Och förresten, det har kommit in massor av spännande nyheter på cocoo.se! Ska visa er mina favoriter lite senare


Tisdag ♥

Hej sweeties! Nu är jag hemma igen, stack iväg på träning direkt efter skolan. Skönt att vara hemma ganska tidigt, har både hunnit äta och duscha! Jag smetade in lite balsam i hårtopparna nu innan håret hunnit torka, har hört att det ska ge mer volym och göra slitna hårtoppar lite bättre. Får se om det funkar!

Imorgon på lunchrasten tänkte jag traska ner till frisören som ligger i närheten av skolan och fråga om hon kan ta hål i mitt öra. Spännande! Får hoppas att det inte gör alltför ont, det är ju rätt mycket brosk uppe på örat, haha. Men det går väl över, vill man vara fin får man lida pin!

Bloggen har börjat krångla igen, så kan inte ladda upp några bilder. Har sett att det är flera som har samma problem, får verkligen hoppas att det snart fixar till sig!

Happy nails

Hello cutiepies! Jag har precis kommit hem från träningen, och nu sitter jag i soffan tillsammans med en skål fruktsallad. Mums! Jag ska försöka dra ner lite på godiset nu på vardagarna, det har faktiskt blivit lite mycket på sista tiden, haha. Fruktsallad är ju minst lika gott, och mycket nyttigare!

På lunchrasten idag drog vi hem till Helena, vilket slutade med att vi slog upp en liten nagelsalong, haha! Jessi hittade ett dekoreringsnagellack, och till slut hade vi alla något "vackert" på naglarna. Eller ja, iallafall ett par glada smiligubbar! Jag gjorde iallafall mina kompisars naglar lite seriöst (inga bilder) medans Evve och Jessi nöjde sig med glada gubbar på naglarna, haha ♥

  

Dont worry, be happy.. ♥


Pink bag

 

Visst är den söt? Tycker den är helt underbar! Lagom storlek, inte för liten och inte för stor. Hade den haft lite längre handtag, så man kunde ha den över axeln, hade den varit perfekt. Men jag tror den skulle funka fint ändå!

Jag har letat efter en väska hur länge som helst i affärerna nere på stan, men hittar ingen jag vill ha! Så nu funderar jag på att beställa hem en från nätet, har hittat flera snygga som jag skulle kunna tänka mig ♥ Enda problemet är att jag gärna vill känna på väskan innan jag köper den, haha. Vill ju vara säker på att jag kommer trivas med den!

Väskan kommer från Prinsessan Kawaii och kostar 399 kronor!


Söndagkväll

Just nu sitter jag framför teven och tittar på How I met your mother tillsammans med en chipsskål. Bättre kan man inte ha det en långtråkig, slö söndagskväll! Jag har pluggat så gott som hela dagen, men ändå är jag inte klar med en uppgift som ska vara färdig redan imorgon. Ångest! Får se om jag slipper undan med en klen ursäkt imorgon.

Imorgon, eller någon gång under veckan, ska jag kila ner till frisören som ligger här i närheten och fråga om hon kan ta hål i mitt öra. Jag har tagit hål där förut, men nu tänker jag ju ta på den övre delen av örat. Men det kanske är samma sak som att ta i öronsnibben? Jag har inte en aning, haha.

Nej, nu ska jag fortsätta se på How I met your mother! See ya! ♥


Summer shoes!



Jag hittade världens sötaste skor nere på stan idag! De ser ut som de på bilden ovanför, men är rosa och vit-randiga istället, med rosa band! Hur gulliga som helst, hittade dock ingen bild på dem på internet, och den här bilden gör inte skorna rättvisa. De är mycket snyggare i verkligheten! Tänkte inte på ta kort på dem i affären, typiskt va? Hur söta som helst iallafall! Blev helt kär, de perfekta skorna till sommaren ♥

Jag hittade också ett par vanliga, enkla vita tygskor på Skopunkten som följde med hem. De var nästan exakt vad jag letade efter! Något att ha när snön äntligen försvinner, vilket jag hoppas att den gör väldigt snart. Jag hade inte så mycket tid på mig när jag var nere på stan, jag hade tänkt kila in på BikBok och leta efter ett supergulligt cupcake-läppglans som jag sett där förut, men det glömde jag helt bort. Får åka ner snart igen!

Nu väntar duschen! Talk to you latero!


Mot stan!

Hej sötnosar! Jag har varit vaken länge nu, har inte sovit något vidare inatt så vid nio bestämde jag mig för att gå upp och äta något. Hela förmiddagen har jag ägnat åt läxor, men nu ska jag alldeles strax dra in till stan och kolla på skor. Hade tänkt mig ett par tygskor, de jag hade förut har gått sönder.

Jag rotade igenom garderoben för att hitta något enkelt att ha på mig, har annars bara gått runt i en stor t-shirt här hemma hela dagen. Hittade då det här linnet under en hög med kläder, har inte använt det på hur länge som helst! Jag älskar verkligen Gina Tricots baslinnen, de kom väl i somras någon gång tror jag? Skönt material, snygga färger och snygg passform. Har det här persikofärgade linnet och ett rosa/vitt-randigt i garderoben. Perfekta baskläder!

Nu sticker jag till stan, see ya! ♥





Persikofärgat baslinne från Gina! ♥


Harry Potter nummer 4 och 5

Hej sötnosar! Just nu ligger jag nerbäddad i sängen med laptopen, och ska snart ta tag i en svenska-uppgift. Jag känner mig dock inte riktigt fräsch, har ont i huvudet och halsen och känner mig allmänt hängig. När jag är klar med uppgiften ska jag sjunka ner i soffan med en stor skål chips, det har jag gjort mig förtjänt av som jag har pluggat den här veckan! ♥

Jag har förresten precis läst ut den tredje Harry Potter-boken, Harry Potter och fången från Azkaban. De där böckerna är sjukt beroendeframkallande! Jag satt och läste och läste i över en timme, när jag egentligen borde ha pluggat. Men de är så grymt bra! Nu väntar Harry Potter och den flammande bägaren och Harry Potter och Fenixorden. Tänkte börja på Den flammande bägaren redan ikväll!

 

"Den flammande bägaren" och "Fenixorden" ♥


Torsdag ♥

Hello cutiepies! Jag har precis kommit hem från skolan, har haft samtal med lärare och föräldrar. Just nu sitter jag på sängen med papper och böcker utspridda runt omkring mig, tänkte ta tag i den närmaste högen med läxor alldeles strax. Det är inte klokt vad mycket skolarbete man tvingas ta med hem!

Imorgon är det iallafall fredag, skönt det! Jessi ville dra ner på stan efter skolan, och Lovisa tyckte vi skulle ha en tjejkväll. Får se lite vad jag hittar på, det beror på vad jag känner för. Ska bli skönt att slippa allt som har med skolan att göra och bara umgås lite med kompisar!

Det finns inte så mycket mer att säga, det är lika bra att ta tag i läxorna med en gång. Hörs senare! ♥





Idag har jag myst runt i den här söta, stickade tröjan med bollar ♥ Snygg och varm, perfekt mitt i vintern!


Kawaii-klänningar





De här två underbara klänningarna har jag hittat på på Prinsessan Kawaii! Synd att bilderna blev i så dålig kvalité här i bloggen, men det funkar ändå. Den svarta bubbelklänningen har rosettknytning i ryggen, så gullig detalj ♥ Passar till lite finare tillfällen, en sån där klänning som alltid behövs! Den röda är mer avslappnad, men fortfarande grymt snygg!

Jag längtar verkligen till sommaren, när man kan börja använda klänning igen utan att behöva tjocka leggings och något över. Mycket snyggare till bara ben och armar! Jag kommer köra på gladiatorskor även den här sommaren, tycker det är grymt snyggt tillsammans med en enkel klänning.

Den svarta klänningen kostar 369 kronor och den röda kostar 399. Båda kommer från Prinsessan Kawaii!


Super Size Me

Jag har suttit och studerat hela dagen, det känns som att jag får använda alla mina eftermiddagar åt läxor nu för tiden. I helgen ska jag iallafall försöka hitta på något roligt, kanske en slapp filmkväll med kompisarna eller dra ner på en shoppingrunda. Det piggar alltid upp! ♥

Just nu sitter jag och tittar på ett program som heter "Super size me", som i stort sätt handlar om feta amerikaner som äter alldeles för mycket McDonald's mat och rör alldeles för lite på sig. En kille har gått med på ett test, som går ut på att han bara ska äta McDonald's mat under en hel månad. Riktigt vidrigt program, usch. Det får mig att aldrig mer vilja äta skräpmat, vilket på sätt och vis är bra, haha.

McDonald's mat består egentligen av så gott som bara fett, salt och socker.. Euw!


Leggings med dragkedja


Jag hinner inte visa allt jag ville visa från Prinsessan Kawaii nu ikväll, men här har vi iallafall en solklar favorit: leggings med dragkedja längs hela benet! Så enkelt, men så otroligt snyggt. Passar till allt, och piffar upp en annars så tråkig outfit! Och jag kunde inte låta bli att lägga märke till skorna som tjejen till höger har.. Hur snygga som helst! Undrar om de följer med tillsammans med leggingsen?

Jag har för mig att BikBok har/har haft något liknande, jag måste kolla om de finns kvar. Det är något jag bara har sett sådär i ett skyltfönster men inte haft tid att gå in. Ursnyggt iallafall!

Leggingsen kostar 219 kronor och finns på PrinsessanKawaii.se!


Prinsessan Kawaii

Hej sötnosar! Jag har pluggat hela eftermiddagen, har massor av prov och förhör så jag hinner knappt med något annat. Nu tänkte jag iallafall ta en paus från alla läxor och göra en fruktsallad. Alltid lika gott, och nyttigt! Tycker speciellt mycket om det nu på vintern, ger lite sommarkänsla.

Jag tänkte snart visa massor av söta kläder/asseccoarer som jag har hittat! Allt kommer från en helt nystartad sida med massor av kläder från bland annat Japan. Ni som läser Fokis blogg har säkert redan besökt sidan, och jag tänkte lägga upp mina egna favoriter från shopen! ♥

Ni kan besöka sidan HÄR


Nagelsmycken?

Jag kikade runt lite på Melbas sida, och hittade dessa.. nagelsmycken! Man gör alltså ett hål i nageln, och sätter sedan fast smycket i nageln med hjälp av en ring. Jag har aldrig sett någon med nagelsmycken förut, små dekorationer som man klistrar/målar fast har jag däremot sett många som har, och jag har själv en liten uppsättning här hemma.

Jag vet inte riktigt om jag själv skulle kunna ha nagelsmycken, det måste ju vara himla irriterande att fastna i saker hela tiden? Och tänk om man råkar slita bort en del av nageln? Usch usch. Kanske är de bara lämpade för lösnaglar, vad vet jag?

Smyckena finns på Melba.se!


My Happy Ending

Jag ska snart sticka iväg på träning, men hinner med ett snabbt inlägg först ♥ Idag är det första februari! Vi har fortfarande flera decimeter snö här utanför, men vi är iallafall ett steg närmare våren!

Jag såg idag att jag skulle behöva åka iväg på ännu en shoppingrunda snart, behöver fylla på mitt lilla förråd med nagellack i alla möjliga färger, lite hårprodukter och en ny parfym, och som alltid: kläder! Vet inte om jag har tid nu i veckan, har massor av läxor att göra. Suck! Men förhoppningsvis kommer jag iväg till helgen ♥

Den här låten har gått på repeat hela eftermiddagen: My Happy Ending med Avril Lavigne. Låten är flera år gammal, men jag tycker fortfarande den är lika bra som när de släpptes!


RSS 2.0